Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Forumul Investițional – 12 iunie 2014, Republica Moldova

A- A A+

Camera de Comerț și Industrie a României, prin amabilitatea Ministerului Afacerilor Externe al României, are plăcerea de a vă face cunoscută oportunitatea de a participa la Forumul Investițional organizat de Comisia Europeană și de Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exporturilor din Republica Moldova (MIEPO), în data de 12 iunie 2014, la Chișinău, Republica Moldova.

Acest eveniment se va desfășura în vederea pregătirii Republicii Moldova pentru implementarea DCFTA și își propune familiarizarea mediului de afaceri local și european cu oportunitățile DCFTA dar și stabilirea de contacte între oamenii de afaceri din Republica Moldova și cei din statele membre ale Uniunii Europene.

Forumul se va bucura de prezența unor înalte oficialități precum: Președintele Comisiei Europene, Jose Manuel Durao Barroso; Comisarul pentru Extindere și Politica de Vecinătate, Stefan Fule, Premierul Republicii Moldova, Iurie Leanca și reprezentanți ai instituțiilor financiare internaționale.

Companiile și organizațiile interesate să participe pot obține programul evenimentului și alte informații la adresa: http://eeas.europa.eu/enp/investment-conferences/index_en.htm . De asemenea, menționăm că participarea la eveniment se realizează pe baza de invitație, oamenii de afaceri interesați urmând să trimită un e-mail la adresa ENP@EEAS.europa.eu , până la data de 30 mai 2014, prin care își vor anunța intenția de participare.

Pentru mai multe detalii legate de acest eveniment, persoana de contact din cadrul Camerei Naționale este Domnul Petru Russu, Biroul Relații Externe, Direcția Reprezentare Camerala, tel: 021.319.00.88, fax: 021.311.75.12, e-mail: petru.russu@ccir.ro .

Related Posts with Thumbnails