Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

REZULTATELE CONCURSULUI DE IDENTITATE VIZUALĂ PENTRU CONCEPTUL CANDIDATURII ORAȘULUI LA TITLUL DE CAPITALĂ CULTURALĂ EUROPEANĂ

A- A A+

Luni, 8 septembrie 2014, la conferința de presă organizată de Asociația Cluj-Napoca 2021 – Capitală Culturală Europeană a fost anunțat câștigătorul concursului public de creație pentru conceptul de candidatură a orașului, lansat în luna iunie 2014: proiectul nr. 28206 din concurs, autor: Camelia Ștefania Imbuzan.

Proiectul poate fi vizualizat aici:
http://www.clujnapoca2021.ro/concurs/propunerea-28206.html

Totodată, în cadrul conferinței de presă a fost anunțat proiectul cel mai votat de public, pe care îl puteți vizualiza aici:
http://www.clujnapoca2021.ro/concurs/propunerea-44158.html

Lucrarea este semnată de Dragoș Gabriel Toma.

Juriul concursului a fost format din Ioan Sbârciu (preşedintele juriului),  Vasile Dâncu, Timotei Nădăşan, István Szakáts, Cătălin Ştefănescu, Camil Tulcan, Bencze László, Willy Cristea și publicul care a votat online.

Juriul a motivat alegerea proiectului câștigător astfel:
Proiectul „se detașează prin subtilitatea și coerența cu care încorporează elementele specifice ale conceptului, dar și ale orașului, într-o formă ce sugerează multiplele sale însușiri. Totodată, el reușește să fie o imagine puternică, o structură dinamică și să păstreze un rest mereu de deslușit, care îi sporește forța.”

Autoarea proiectului câștigător își argumentează propunerea în felul următor:
„Este un simbol al unității și acceptării diversității unei comunități, mâinile strânse împreună sunt imaginea ideală a comunității noastre. Toți diferiți, toți egali, puternici împreună.”

La conferința de presă au participat membrii juriului: Vasile Dâncu, președinte al Institutului Român pentru Evaluare și Strategie – IRES, ,Szakáts István, membru în Consiliul Director al Asociației, Willy Cristea și Florin Moroșanu, director executiv al Asociației Cluj-Napoca 2021 – Capitală Culturală Europeană.

Proiectul s-a desfășurat cu sprijinul financiar al Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca

Sursa: Asociatia „Cluj-Napoca 2021-Capitala Culturala Europeana”

Related Posts with Thumbnails