Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Atelier de lucru dedicat materialelor de construcții și metalurgiei, Egipt și România, 25 martie 2015

A- A A+

Biroul Comercial și Economic al Ambasadei Egiptului de la București, împreună cu Consiliul Egiptean de Export pentru Construcții, Industria Materialelor Refractare și Metalurgiei, va organiza o misiune economică în România, în perioada 24-28 martie 2015, pentru producători egipteni importanți din domeniul materialelor de construcții.

Reuniunea de profil înalt vizează identificarea posibilităților de consolidare a relațiilor, prin dezvoltarea importurilor și exporturilor  urmărind promovarea oportunităților de colaborare și de investiții între cele două țări, în domeniul materialelor de construcții.

La această misiune vor participa aproximativ 23 dintre cele mai importante companii de producție și exportatori din Egipt, specializate în principal în marmură și granit (bare, plăci, bucăți semi-tăiate, etc.), materiale impermeabile, produse chimice cum ar fi vopsele, industria metalurgică, articole ceramice și sanitare, table din policarbonat, țevi din metal și lut.

Persoanele interesate sunt invitate la acest eveniment la HOTEL NOVOTEL București, în data de 25/03/2015, și, de asemenea, la întâlnirile de afaceri directe / B2B cu companiile egiptene, după eveniment.

Pentru informații suplimentare utilizați adresade e-mail: Bucharest@ecs.gov.eg sau  pe d-na Corina Văceanu – secretar executiv, la următoarele numere de telefon: + 40-21-2112352 – 2113947, fax: + 40-21-2100405, mobile: 0744353726.

Related Posts with Thumbnails