Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

CENTRUL DE CONGRESE ȘI EXPOZIȚII OLTEXPO, Călimănești, Vâlcea

A- A A+

Unul dintre cele mai noi și mai moderne din țară, OLTEXPO este singurul complex expozițional din sud – vestul țării, localizat la intersecția a doua din cele trei Coridoare Europene care traverseaza România.

Accesul la OLTEXPO este facilitat, atât pentru transportul rutier cât și pentru transportul aerian, prin amplasarea complexului expozițional pe DN 7 (E81) Sibiu – Râmnicu Valcea.

OLTEXPO oferă clienților săi gama completă de servicii integrate în organizarea de evenimente:

  • Târguri și expoziții naționale și internaționale specializate
  • Târguri cu vânzare pentru publicul larg
  • Burse de contractări și contacte de afaceri
  • Conferințe, seminarii și workshop-uri
  • Evenimente corporate
  • Lansări, evenimente culturale și sportive
  • Concerte, show-uri TV
  • Evenimente private
  • Închiriere și concesionare spații

Situat in apropiere de Rezervația Naturală “Parcul Național Cozia” și de stațiunile Călimănești – Căciulata, Băile Olănești, Băile Govora, Ocnele Mari și Voineasa, OLTEXPO asigura în egală măsură expozanților și vizitatorilor condiții pentru îmbinarea turismului de afaceri cu turismul balnear, monahal (Mănăstirile Cozia, Turnu, Stănișoara, Frăsinei și Cornetu) și turismul sportiv ( în zonă practicându-se cățărări, lansări de parapantă, sporturi nautice).

Centrul de Congrese și Expoziții OLTEXPO dispune de cinci pavilioane moderne, platformă expozițională exterioară, trei săli de conferințe cu capacitate de 45-55 locuri și patru sali pentru evenimente corporate, cu o capacitate de 100 locuri fiecare.

Sala pavilionului principal, cu o capacitate de 1500 de locuri, poate fi amenajată pentru conferințe, congrese sau evenimente corporate, fiind printre cele mai mari din țară pentru acest gen de manifestări. De asemenea, poate fi transformată în arena pentru competiții, gale sau premieri sportive.

Complexul are trei zone de parcare pentru autoturisme și alte doua destinate vehiculelor de transport marfă, însumand circa 500 de locuri.

Pavilionul central dispune de o suprafață expozițională totala de 3.050 de metri pătrați, dispusi astfel: parter 1.240 metri pătrați și etaj 1.810 metri pătrații. În funcție de amploarea evenimentului, cele două spații pot fi puse în valoare împreună sau independent.


Sala Bălcescu din pavilionul central, cu o suprafata de 1240 mp poate fi amenajata atât ca sală de expoziții, cât și ca sală pentru conferințe și congrese, având o capacitate de 1.500 de persoane pentru acest gen de manifestări, sau ca arena pentru competiții și premieri sportive. Suprafața generoasă permite diferite tipuri de aranjamente – sala de curs, amfiteatru, sala de bal. În incinta pot fi organizate, de asemenea, evenimente culturale, spectacole, concerte, dar și evenimente corporate, aniversări, lansări de produse, promovare brand societate sau produs, precum și evenimente private – nunți, botezuri, aniversări.

Pavilionul central OLTEXPO beneficiaza în plus de trei săli de conferință: sala Cozia, cu o suprafață de 91 mp și o capacitate de 55 de persoane, sala Vâlcea și sala Buse, ambele cu o suprafață de 62 mp și o capacitate de câte 45 de persoane. Sălile sunt dotate cu mobilier și echipamente IT, video și audio de ultimă generație oferind cele mai bune condiții pentru prezentări, lansări, conferinte de presă, workshop-uri sau team building-uri, inclusiv pentru proiecții și înregistrarea audio-video a evenimentelor.

Zona cu destinația alimentație publică de la parterul pavilionului central, cu o suprafață de 200 mp, amenajată cu mobilier modern, poate fi utilizată ca spațiu pentru protocol sau catering, îndeplinind toate cerințele necesare pentru securitatea și sănătatea consumatorilor, oferind o ambianță plăcută pentru relaxare și desfătarea gustului cu produse tradiționale și din bucătăria internațională.

Celelalte patru pavilioane adiacente ale OLTEXPO, au o structura similară, având o suprafață desfășurată de 1240 mp distribuită pe nivel parter și etaj cu posibilitatea utilizării de intrări separate pentru parter și etaj.

Parterul, cu o suprafață de 975 de metri pătrați, poate găzdui evenimente expoziționale, evenimente corporate sau private, prezentări de moda, iar etajul (cu un design modern și o panorama deosebită, spre zona verde de pe malul Oltului ), poate gazdui organizarea de conferințe, workshop-uri sau team building-uri pentru pana la 100 de persoane, conferințe de presă, prezentări/ lansări de produse, evenimente corporate, cocktail-uri sau branch-uri, sau poate fi folosit ca dressing pentru prezentări de modă (configurația pavilionului permitând defilarea modelelor pe o scara monumentală, cu coborâre în spirală, până la nivelul parter).

Situat în apropiere de Parcul Național Cozia (rezervație naturală) și de stațiunile Călimănești – Căciulata, Băile Olănești, Băile Govora, Ocnele Mari și Voineasa, OLTEXPO asigură în egală măsură expozanților și vizitatorilor condiții pentru îmbinarea turismului de afaceri cu turismul balnear, monahal (Mănăstirile Cozia,Turnu,Stănisoara, Frăsinei și Cornet) și turismul sportiv (în zonă practicându-se cățărări, sănius, ciclism, sărituri cu parașuta, lansări cu parapanta, sporturi nautice)

Pentru mai multe detalii contactați:

Calimanesti, str. Calea lui Traian, nr. 1 bis, jud. Valcea

Telefon: 0751225242

E-mail: bmihai66@gmail.com

www.oltexpo.ro

Sursa: Expo-Nord Oltenia SA

Related Posts with Thumbnails