Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Conferință la nivel înalt și B2B în Atena

A- A A+

Ambasada Greciei la București, Oficiul pentu Afaceri, invită agenții economici să i-a parte la „Conferința la nivel Înalt pentru Turismul Maritim și de Coastă și Creșterea Turismului Albastru „.

Conferința se va desfășura în perioada 10-11 Martie 2014.

IMM-urile europene au trecut prin anumite dificultăți și au făcut față multor provocări în ultimii ani. Bazându-se pe cele mai de succes vizite de a promova cooperarea de afaceri, realizate în Grecia și Portugalia de anul trecut , Vice-președintele Comisiei Europene, Antonio Tajani este dornic de a ajuta în continuare IMM-urile din Grecia pentru a depăși cu succes provocările actuale.

Mediul de afaceri din Grecia a suferit schimbări majore și restructurari în ultimii ani și oferă acum mai multe oportunități de afaceri pentru companii.

Ca rezultat, un nou eveniment Business-to-Business va avea loc la Atena la 11 martie 2014.

Evenimentul B2B are ca scop promovarea parteneriatelor de afaceri și de investiții între IMM-uri grecești și internaționale active în sectoarele identificate ca fiind colaboratori-cheie pentru creșterea economică pentru țară : Agro-alimentar/ Procesarea alimentelor/ acvacultură; Biotech;Energie;
TIC;Turism.

Programul evenimentului se găsește în documentul anexat:
DRAFT PROGRAMME 30 JAN 2014

Related Posts with Thumbnails