Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Conferința Regională pentru Turism Medical și Balnear

A- A A+

Camera de Comerț și Industrie a României – Camera Națională are placerea de a vă face cunoscută oportunitatea de a participa la Conferința Regională pentru Turism Medical și Balnear – cu participare internațională, care va avea loc între 26-27 iunie 2014, în Sofia, Bulgaria.

Forumul sprijină directiva europeană ce acordă dreptul pacienților din Uniune de a căuta și utiliza serviciile medicale din toate țările membre UE și are ca scop schimbul de informații și practici de calitate, metode generale de implementare, cât și promovarea și dezvoltarea turismului medical și balnear.

Forumul este structurat în două module:

· modulul pentru turism balnear – produse turistice, ape minerale (politici de stat, resurse și utilizare), investiții, colaborarea sectorului privat cu cel public, cadru legislativ, servicii de SPA, resurse pentru dezvoltarea turismului balnear, mâncarea și vinul eco, fitoterapia, apiterapia, operatori turistici;

· modulul pentru turism medical – medicație, refacere și reabilitare, programe europene, cadru legislativ, bune practici.

Experții bulgari vor prezenta statutul și potențialul Bulgariei pentru investițiile internaționale, acordând atenție deosebită unor subiecte precum: infrastructura, realizări, educație, calitatea serviciilor și acreditarea globală a turismului medical și balnear din Bulgaria.

De asemenea, participanții vor putea participa în discuții panel, vor avea ocazia de a cunoaste experți și profesioniști în domeniu, atât din Bulgaria, cât și din alte țări, li se vor oferi oportunități pentru parteneriate de afaceri și prezentări ale strategiilor de promovare a turismului medical în regiunea balcanică.

Evenimentul va avea loc la Best Western Hotel Expo și este sprijinit de municipalitatea Sofiei, Ministerele Sănătății, Economiei și Energiei – Sectorul pentru Turism, Mediu și Apă, Agricultură și Alimente, dar și de universități de medicină, Uniunea Medicală Bulgara și alte organizații.

Pentru mai multe informații referitoare la eveniment accesati site-ul http://www.welcometobulgaria.biz/

De asemenea, persoana de contact din cadrul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei este Domnul Petru Saca, Consilier de Zona, Biroul Relatii Externe, telefon: 021.319.00.88, e-mail: petru.russu@ccir.ro .

Related Posts with Thumbnails