Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Conferința The SUNRISE Roadshow-Mobile services – an emerging industry with chances for modern jobs in Romania

A- A A+

The SUNRISE Roadshow:
Mobile services – an emerging industry with chances
for modern jobs in Romania

Evenimentul se va desfășura la hotelul Mariott București, la data de 8 decembrie 2014, între orele 09:00 – 16:30. Conferința se va desfășura în limba engleză, cu traducere simultană în română.

Participarea este gratuită.

În cadrul conferinței vor fi prezentate două inițiative europene care susțin dezvoltarea mobilității în Europa: EMMIA PLP și proiectul SUNRISE. EMMIA PLP reprezintă o platforma prin intermediul căreia factorii de decizie politică și reprezentanții diverselor organizații pot fi informați despre modalitățile de utilizare ale Sistemului Global de Navigare prin Satelit.

Proiectul SUNRISE urmărește implicarea mediului antreprenorial european în vederea identificării posibilităților legate de generarea de proiecte și afaceri în domeniile ITS (Intelligent Transportation System) şi LBS (Location Based Services) utilizând Sistemul Global de Navigare prin Satelit.

Pentru a vă înscrie la eveniment, puteți trimite un scurt e-mail la adresa: drahk@ahkrumaenien.ro sau puteți suna la numărul de telefon: 0040 21 207 91 10.

Programul actualizat al evenimentului îl puteți descărca aici.

Related Posts with Thumbnails