Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

„Food & Drinks”, ediția XXI și „Packaging Depot”

A- A A+

Camera de Comerț și Industrie a României – Camera Națională, face cunoscută oportunitatea participarii la cea de a XXI-a ediție a Expoziției Internaționale Specializate „Food Technology”, care va avea loc în perioada 21 – 25 mai 2014 în pavilioanele C.I.E. „Moldexpo” S.A.

De asemenea, concomitent cu expoziția reiterată se vor desfășura urmatoarele evenimente expoziționale: „Food & Drinks”, ediția XXI și „Packaging Depot”, ediția a XIX-a.

Expoziția „Food Technology” este unica expoziție de echipamente și tehnologii pentru industria alimentară și de prelucrare din Republica Moldova. Acest eveniment iși propune să dezbată aspecte ce cuprind tehnologii, mașini și utilaje pentru producerea produselor lactate și din carne, panificație și paste făinoase, produse de cofetărie s.a. În același timp vor avea loc și seminarii tematice privind utilajele pentru procesarea cerealelor, a fructelor, legumelor și tutunului; utilaje pentru producerea și îmbutelierea apei și a băuturilor; utilaje frigorifice etc.

Mai multe detalii despre acest eveniment se pot obține de la dl. Petru Russu, Consilier de Zona, Direcția Reprezentare Camerală, Biroul Relații Externe, tel: 021.319.00.88, fax: 021.311.75.12, e-mail: drc@ccir.ro

Related Posts with Thumbnails