Forum de Afaceri organizat de Banca Mării Negre pentru Comerț și Dezvoltare


Camera de Comerț și Industrie a României, prin amabilitatea Secretariatului Internațional al Consiliului de Afaceri al Organizației de Cooperare Economică la Marea Neagră, face cunoscută oportunitatea de a participa la Forumul de Afaceri, organizat de Banca Mării Negre pentru Comerț și Dezvoltare care va avea loc în data de 20 iunie 2014 la Sofia, Bulgaria.

În cadrul evenimentului factorii de decizie politică, lideri de afaceri, precum și reprezentanți ai instituțiilor financiare de dezvoltare vor beneficia de un schimb de opinii cu privire la provocările și oportunitățile investițiilor transfrontaliere în regiunea Mării Negre. Forumul va oferi astfel oportunități excelente de afaceri investitorilor din regiunea extinsă a Mării Negre.

Companiile și organizațiile interesate de participare sunt rugate să se înregistreze la următoarea adresa: www.bstdb.org .

Pentru mai multe detalii legate de acest eveniment, persoana de contact din cadrul Camerei Naționale este Domnul Petru Russu, Biroul Relații Externe, Direcția Reprezentare Camerală, tel: 021.319.00.88, fax: 021.311.75.12, e-mail: petru.russu@ccir.ro .