Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Forumul de investiții România – Emiratele Arabe Unite Dubai

A- A A+

Forumul de investiții România – Emiratele Arabe Unite  Dubai

Grupul de firme Avangarde anunță organizarea Forumului de investiții România – Emiratele Arabe Unite „Proiecte  de investiții bilaterale, cheia succesului Administrațiilor Locale din România”, în 28 aprilie 2015 în Dubai, prin proiectul internațional de promovare și dezvoltare CARTEA PRIMĂRIILOR DIN ROMÂNIA.

Acțiunea se va desfășura cu sprijinul Ambasadei României în Emiratele Arabe Unite , precum și a Biroului de Promovare și Cooperare Economică și va avea loc la CONRAD – Hilton – Dubai www.conraddubai.com. Co-organizator este Departamentul de Dezvoltare Economică  – Dubai Exports – Governmaental of Dubai.

Cu acest prilej, primăriile care doresc să atragă investiții, sunt invitate să prezinte proiectele și nevoile locale pentru următoarele ramuri de interes: agricultura – creșterea animalelor, cultivarea cerealelor, legumelor și fructelor, dar și valorificarea acestora prin investiții în producție-industrie; turismul; industria ușoară și grea.

Pentru REZERVARE CA PARTICIPANT, instituțiile interesate sunt rugate să completeze și să trimită formularul anexat  aici  REZERVARE FERMA FORUMUL DE INVESTITII ROMANIA – EMIRATELE ARABE UNITE 28 04 2015 Dubai. pe e-mail la adriana@avangardegroup.rosecretariat@avangardegroup.ro,până la data de 31 martie 2015. Relații suplimentare la tel.: 021 335 09 23; 021 335 30 30; 021 335 30 20; 0724 044 909;

Related Posts with Thumbnails