Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Forumul Economic din Astana și Conferința Mondială Anti-criză

A- A A+

Camera de Comerț și Industrie a României – Camera Națională informează, prin amabilitatea Ambasadei Kazahstanului în România, despre desfășurarea celui de al VII-lea Forum Economic din Astana și a II-a Conferință Mondială Anti-criză, ce vor avea loc în perioada 21-23 mai 2014, la Astana.

La acest Forum participă anual peste 10 000 de delegați din 130 de State, inclusiv Șefi de Stat și de Guverne, politicieni importanți și personalități publice, lideri ai organizațiilor internaționale și ai corporațiilor de afaceri, gânditori de top și laureați ai premiilor Nobel.

Evenimentele reiterate servesc drept o platformă ideală pentru extinderea cooperării și încheierea de Acorduri și Memorandumuri. Rezultatul tradițional al acestui Forum fiind reprezentat de o scrisoare anuală cu recomandări adresată liderilor G20, șefilor organizațiilor internaționale și regionale responsabile de dezvoltarea economiei globale.

Cele mai importante problematici care vor fi aduse în discuție în cadrul acestor evenimente sunt: dezvoltarea și creșterea economică la nivel global, securitatea alimentară, industria turismului, energia tradițională și alternativă, implementarea inovațiilor și atragerea investițiilor.

Mai multe detalii despre acest proiect se pot obține de la dl. Petru Russu, Consilier, Direcția Reprezentare Camerală, Biroul Relații Externe, tel: 021.319.00.88, fax: 021.311.75.12, e-mail: drc@ccir.ro .

Related Posts with Thumbnails