Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Investește în sănătate. Dăruiește viața cu impozitul datorat statului

A- A A+

Companiile au dreptul sa decidă ce se întâmplă cu 20% din impozitul pe profit pe care oricum sunt obligate să-l plătească statului. În condițiile în care bugetul alocat sănătății pentru 2015 a fost redus față de 2014 de actualul Guvern este momentul ca noi, ONG-urile, alături de mediul de afaceri sa intervenim pentru a suplini lipsa de implicare a guvernanților.

Bugetul mic alocat Sănătății romanilor lovește cel mai tare în cei care suferă cel mai mult: bolnavii de cancer. Pentru ei Asociatia Daruieste Viata a demarat campanii prin care a convins ca investiția în sănătate nu este una efemera.

Proiectele de peste 4 milioane de euro derulate pana acum de membrii asociației Dăruiește Viața, cu sprijinul celor peste 1500 de companii care au redirecționat 20% din impozitul pe profit precum și lobby-ul făcut în acest an pe lângă Ministerul Sănătății, pentru decontarea analizelor de diagnosticare în profunzime a cancerului de sânge, au adus România, conform spuselor medicilor hemato-oncologi, 25 de ani în față.

Dacă doriți să sprijiniți cu orice sumă proiectele derulate de Asociația Dăruiește Viața descărcați aici contractul de sponsorizare și detalii despre facilitatea fiscală 20%

Pentru detalii suplimentare, contactați Asociația Dăruiește Viața.

0729 999 777

contact@daruiesteviata.ro

www.bursadefericire.ro www.daruiesteviata.ro

sursa: Asociatia Daruieste Viata
Related Posts with Thumbnails