Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Invitație Seminar – Importanța legislației europene pentru mediul de business local

A- A A+

Cluj-Napoca, 27 mai 2014, Clubul Oamenilor de Afaceri

Camera de Comerț și Industrie Cluj vă invită la evenimentul de lansare a proiectului de responsabilitate socială Importanța Legislației Europene pentru mediul de business local. Scopul proiectului este cel de a realiza o punte între mediul academic și mediul de afaceri, evidențiind importanța monitorizării legislației europene pentru evaluarea corectă a impactului său asupra afacerilor din diferite domenii de activitate.

Evenimentul va avea loc marți, 27 mai 2014, în Cluj-Napoca, la Clubul Oamenilor de Afaceri, și este organizat sub patronajul Camerei de Comerț și Industrie Cluj și al Universității Babeș Bolyai – Catedra Jean Monnet Ad Personam “Politici si negocieri europene”. Tema întâlnirii este Uniunea Europeana: Piața Unică – politici și legislație. Implicații pentru România.

Evenimentul va avea trei module de discuții, de tip panel, după următorul program:

  • 09:00-09:30 Înregistrarea participanților
  • 09:30-11:00 Mecanismele și procesele de legiferare la nivel european și impactul lor asupra Pieței Interne
  • 11:30-13:00 Importanța monitorizării legislației europene pentru mediul de business; rolul organizațiilor și asociațiilor de business; rolul mediului academic; modalități și mecanisme de colaborare (platformă de informare asupra legislației europene)
  • 13:00-14:00 Prânz
  • 14:00-16:00 Studii de caz – impactul legislației europene asupra industriilor locale: industria alimentară, industria produselor din tutun, serviciile financiare, IT etc.

Participare: reprezentanți ai Guvernului, parlamentari, reprezentanţi ai mediului academic și de afaceri clujean și din regiunea Transilvaniei, presa locală și regională.

Moderatorul evenimentului va fi Profesor univ. Dr. Vasile Pușcaș – Coordonator Catedra Jean Monnet Ad Personam.

Participarea la eveniment este gratuită. Pentru a vă înscrie, completați formularul și transmiteți-l prin email, la coordonatele de mai jos.

Persoană de contact:

Lucia BOARIU – Camera de Comerț și Industrie Cluj

E-mail: luci@ccicj.ro

Telefon: 0745 660973

Related Posts with Thumbnails