Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Neal Brothers România vine în sprijinul afacerilor din județul Cluj

A- A A+

Camera de Comerț şi Industrie Cluj în parteneriat cu grupul internațional Neal Brothers- specialist major în ambalări pentru export la scară largă, organizează în data de 26 martie a.c., la sediul CCI Cluj, str. Horea nr. 3, Cluj-Napoca, sala “Clubul Oamenilor de Afaceri”, sesiunea de informare dedicată prezentării serviciilor cu care compania Neal Brothers România vine în sprijinul afacerilor din județul Cluj.

Cu subsidiare în S.U.A. și Europa, compania Neal Brothers oferă servicii de tip “one stop office”, care cuprind: stocarea, ambalarea și expediția mărfurilor, putând stabili relații directe între clienti, linii de transport naval, operatori portuari, rutieri sau feroviari, case de expediție, vămi, etc., fiind foarte flexibili la solicitările clientului în ceea ce privește modalitatea și mărimea ambalajului mărfii și transportului.

Evenimentul va avea loc între orele 10:15 – 12:30.
Participarea este gratuită!

Tematica întâlnirii se adresează în special societăților comerciale, care desfășoară activități de import – export, achiziții și livrări, însă sunt invitate toate firmele interesate de servicii de calitate la preţuri fără concurenţă.

Reprezentanții Neal Brothers Romania vor dezbate împreună cu participanții teme de larg interes din domeniul ambalării pentru export și vor oferi răspunsuri rapide, complete și profesionale solicitărilor dumneavoastră.

Vă invităm să confirmați participarea dumneavoastră până la data de 21 martie 2014, prin e-mail: paula.vaida@ccicj.ro, lucia.revnic@ccicj.ro sau fax: 0364-730984.

Atașat găsiți invitația și agenda evenimentului:
Invitatie-agenda eveniment

Related Posts with Thumbnails