Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Programul EU Business Avenues ce se va desfășura în Singapore (optional și Vietnam) în perioada 11-17 martie 2015, misiune economică organizată și finanțată de Comisia Europeană.

A- A A+

Compania de consultanță Deloitte revine în atenția dumneavoastră cu invitația de a participa la programul EU Business Avenues ce se va desfășura în Singapore (optional si Vietnam) în perioada 11-17 martie 2015, misiune economica organizata și finanțata de Comisia Europeana.

Programul se adresează companiilor din domeniul designului interior. Firmele participante la misiunea economică vor avea oportunitatea de a își prezenta produsele prin intermediul unui târg și de a încheia parteneriate de colaborare cu firme din Asia sau Europa, beneficiind în același timp de servicii de interpretare și asistență juridică pe toată durata participării.

Un real avantaj îl reprezintă târgul International Furniture Fair Singapore care se desfășoară în aceeași perioada, unde participanții vor fi invitați să întâlnească companii din același domeniu și să lege posibile parteneriate comerciale cu acestea.

Majoritatea costurilor de participare la misiunea economică, mai putin cele legate de transportul până în Singapore, sunt suportate de Comisia Europeană. Pentru a afla mai multe informații, vă rugăm sa accesați următorul site: www.businessavenues.eu și să consultați materialul atașat.

Participarea la aceasta misiune se face în doi pași. În prima faza companiile interesate completează un formular prin care își manifestă interesul. În urma acestui formular, dacă sunt îndeplinite criteriile de eligibilitate, candidații vor fi invitați să completeze tot un formular de aplicare online. Procesul de selecție este realizat de Comisia Europeana în parteneriat cu Deloitte. Companiile interesate vor fi instruite de Deloitte în vederea pregătirii participării la misiunea economica. Aceasta pregătire implică participarea la un training în Bruxelles și consultanță pe tot parcursul procesului de aplicare.

Termenul limita de aplicare este 31 octombrie 2014.
Aplicarea este simplă, nu implică un consum de resurse financiare și se realizează direct pe site-ul programului www.businessavenues.eu.

Informații suplimentare puteți obține pe e-mail: aposirca@deloittece.com sau telefon: 0731 790 201. Pentru alte detalii puteți consulta și site-ul programului, www.businessavenues.eu.

Related Posts with Thumbnails