Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Reuniunea Anuală pentru Investiții, Dubai, 29 martie-1 aprilie 2014

A- A A+

Ministerului Economiei din Emiratele Arabe Unite invită persoanele interesate să  participe la Reuniunea Anuală pentru Investiţii care va avea loc la Centrul Internaţional pentru Conferinţe şi Expoziţii din Dubai, Emiratele Arabe Unite, în perioada 30 martie – 1aprilie 2015  (AIM 2015).

Puteți consulta Raportul privind AIM 2014 şi Broşura AIM 2015 pe site-ul  www.aimcongress.com

AIM 2015 va oferi o Conferinţă de trei zile, o Masă rotundă ministerială, o Expoziţie, Prezentări de ţară, Reuniuni directe G2B (Guvern – business) şi B2B (Business – Business), Atribuiri/Premii de investiţii, un Atelier formare de competenţe (la 29 martie 2015) şi evenimente de networking.

La ediţia 2015 a evenimentului, AIM estimează participarea a aproximativ 70 de miniştri şi peste 500 de expozanţi din 140 de ţări. Diverse detalii despre AIM 2015, inclusiv informaţii specifice pot fi găsite în  Broşura AIM 2015.

Costuri de participare la AIM 2015:

Înregistrarea pentru Delegat AIM este de 1000 de dolari până la 31 ianuarie 2015, şi 1200 de dolari după această dată. Înregistrarea se va încheia în 25 martie 2015, iar delegaţii interesați se pot înscrie ulterior la faţa locului, doar cu plata integrală în numerar.

Workshop-ul AIM va fi organizat, duminică 29 martie 2015.

Taxa de înscriere este de 250USD până la 31 ianuarie 2015 şi de 300USD după această data. În cazul în care un delegat ar dori să participe la workshop şi conferinţă taxa de înscriere pentru ambele categorii va fi de 1200 USD până la 31 ianuarie şi 1400USD după aceea.

Preţurile percepute pentru participare la Expoziţia AIM 2015 sunt:

Spaţiu deschis – 465 USD/mp; Chioşc/Tonetă- 515 USD/mp.; Tonetă tip Deluxe – 565 USD/mp. Detalii cu privire la diferite tipuri de standuri sunt disponibile pe site-ul www.aimcongress.com

Expozanţii AIM trebuie să achite taxa pentru Expoziţie înainte de sosirea la locul de desfăşurare. Spaţiile nu pot fi rezervate pentru nici o organizaţie fără achitarea a 25% din suma totală după 10 zile de la semnarea contractului. Fiecare organizaţie expozantă trebuie să ofere Comitetului de organizare AIM lista eventualelor Proiecte.

Listarea Proiectelor în baza de Proiecte Online AIM este gratuită.

Prezentarile de tara.

Pentru asigurarea calităţii expunerilor numărul prezentărilor de ţară va fi limitat. Ţările interesate să organizeze o prezentare de ţară trebuie să completeze şi să trimită Contractul pentru prezentarea de Ţară.

Prezentările de ţară vor avea loc într-un spaţiu aferent  în interiorul Centrului Expoziţional cu legătură la zona sălii de Conferinţă. Prin urmare, se pot organiza maxim 6 prezentări de ţară zilnic. Se oferă pentru rezervare un spaţiu de expunere de 24 mp pentru fiecare prezentare de ţară.

Alocarea de timp pentru fiecare prezentare ţară va fi confirmată pe baza principului primul venit primul servit. Preţul aplicabil este 30.000 USD, înscrierea şi primirea taxei până cel târziu la 31 ianuarie 2015. Prezentările de ţară vor avea loc în  zilele de 30, 31 martie şi 01 aprilie 2015. Fiecare ţară va beneficia de 45-55 minute pentru a face prezentarea. Este responsabilitatea ţării de a invita publicul ţintă la prezentarea oferită de aceasta în funcţie de sectoarele pe care le promovează.

De asemenea, se recomandă adresarea din timp a unei invitaţii oficiale către autorităţile guvernamentale din Emiratele Arabe Unite pentru ca acestea să  confirme participarea. Delegaţii AIM 2015 pot participa la prezentarile de ţară gratuit.

Reuniunea AIM Express B2B Online. Toate delegaţiile AIM vor avea acces integral la lista expozanţilor şi delegaţilor confirmaţi pentru participare la Reuniunea Anuală pentru Investiţii.  Se va trimite un nume de utilizator şi parola către toţi  delegaţii, de îndată ce confirmă înregistrarea lor, fie online, fie prin trimiterea formularului de înregistrare prin fax. Delegaţii au libertatea de a organiza 50 de întâlniri cu participanţii AIM vizaţi şi cu Investitorii VIP prin intermediul Portalului AIM on-line. În cazul în care delegaţii doresc să organizeze mai multe întâlniri, trebuie să plătească pentru o nouă serie de cereri de 50 reuniuni.

Asistenţă pentru Viză / Permis de intrare în Emiratele Arabe Unite:

Comitetul de Organizare AIM va asigura viză de intrare în Emiratele Arabe Unite pentru toţi delegaţii care prezintă fotocopii clare ale paşapoartelor, înainte de 15 martie 2015. Comitetul de Organizare AIM nu va asigura permise de intrare pentru paşapoartele depuse după termenul limită sau pentru cele refuzate de către Departamentul de Imigrare al Emiratelor Arabe Unite din motive de securitate.

Toate cheltuielile legate de participarea la AIM 2015 vor fi suportate de către ţările / organizaţiile / companiile respective. AIM nu este în măsură să ofere nici o  sponsorizare în acest sens.

Related Posts with Thumbnails