Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Seminar „Rulmenți din cauciuc elastomeric” produși din Malaezia

A- A A+

Camera de Comerț și Industrie a României vă invită să participați la seminarul privind „Rulmenții din cauciuc elastomeric” produși în Malaezia, în cadrul Târgului Internațional de tehnologii, echipamente, utilaje și materiale pentru construcții – Construct Expo 2014, ce se va desfășura în data de 10 aprilie 2014, între orele 14.00 – 15.00, la Centrul Expozițional Romexpo, în incinta Pavilionului A, sala “Cupolă”.

Acest seminar va fi susținut de Domnul Abdul Kadir Mohamed, Specialist Tehnic din cadrul Consiliului de Promovare a Exportului de Cauciuc din Malaezia și își propune să prezinte mediului de afaceri romanesc informații referitoare la aplicabilitatea „Rulmenților  de amortizare din cauciuc”utilizați în construcții și infrastructură. De asemenea, aspectele și caracteristicile tehnice vor fi analizate în cadrul seminarului sus-menționat, oferind în același timp posibilitatea de networking între reprezentanții Malaeziei și oamenii de afaceri din România.

Firmele interesate sa participe sunt rugate să transmită în scris, confirmarea, prin completarea și returnarea formularului de participare la urmatoarea adresă de e-mail:  drc@ccir.ro , sau prin fax: 021 311 75 12. Persoana de contact din cadrul CCIR este Domnul Petru Russu, Consilier de Zonă, Direcția Reprezentare Camerală, Biroul Relații Externe, tel: 021.319.00.88.

Sursa: CCIR

Related Posts with Thumbnails