Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Târgul Internațional de Încălțăminte, Confecții și Accesorii, NEXT SEASON

A- A A+

Asociația Patronală SFERA FACTOR organizează în perioada 9 septembrie – 12 septembrie 2014, cea de-a XI-a ediție a NEXT SEASON, Târgul Internațional de Încălțăminte, Confecții și Accesorii, cel de-al doilea eveniment din seria bianuală a celui mai important târg de contractări al pieței de profil. Ca de obicei manifestarea reunește cei mai importanți producători și buyeri din România și din străinătate, sub sloganul „Descoperiți Mărcile Românești” („Discover Romanian Brands”).

În premieră, în această toamnă, NEXT SEASON se va derula în aceeaşi perioadă şi locaţie cu un alt eveniment de marcă “business to business”, ROMANIA FASHION TRANDS&BRANDS, Salonul Profesionist al Industriei Modei.

Cea de-a doua ediţie din acest an a binecunoscutului eveniment al pieţei de profil, se va desfăşura începând din 9 septembrie, pe o suprafaţă de peste 1800 metri pătraţi, faţă de cei 900 metri pătraţi la ediţia precedentă. Creşterea spectaculoasă a ariei expoziţionale crează oportunităţi de business pentru peste 100 de companii producătoare şi comercianţi din sectoarele încălțămintei, marochinăriei şi confecţiilor. Alăturarea ofertei pieţei de pielărie cu cea din piaţa textilă este o evoluţie logică a Next Season şi va avea ca prim efect lărgirea profilului si dublarea numărului participanţilor și comerciantilor. Amplasamentul premium va transforma timp de patru zile Hotelul Caro într-un un adevărat vad comercial.

Succesul noii ediţii a Targului este asigurat, în termeni organizatorici, de asocierea a două evenimente expoziţionale complementare Next Season şi RFTB (Romanian Fashion Trade&Brands), ambele cu un portofoliu de participanţi şi o clientelă ţintă bine definite, aflate în creştere constantă în ultimii doi ani. Prin însumarea notorietăţii celor două târguri, a expertizei şi profesionalismului firmelor organizatoare, va fi asigurată pe de o parte o participare sporită la târg, iar pe de altă parte, o viziblitate deosebită a acestei ediţii.

Pentru informatii suplimentare  contactați organizatorii la numarul de telefon 0723 226 031 sau la adresa de e-mail office@nextseason.ro.

De asemenea, puteti găsi mai multe informații pe site-ul www.nextseason.ro

Invitație târg contractări

Sursa: Next Season

Related Posts with Thumbnails