Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Târgul Internațional de Mobilă Istanbul, İSMOB-2014

A- A A+

Camera de Comerț și Industrie a României – Camera Națională are plăcerea de a  face cunoscut că în perioada 26 – 29 ianuarie 2014 se va organiza la Istanbul, Târgul Internațional de Mobilă Istanbul,  İSMOB-2014.

În cadrul programului, organizatorul misiunilor oamenilor de afaceri din străinatate, Ministerul Economiei din Turcia, organizatorul târgului, Secretariatul General al Uniunii Exportatorilor de Metale și Minereuri din İstanbul, prin S.C. TÜYAP A.S. va asigura participarea oamenilor de afaceri la: întâlniri bilaterale, vizitarea târgului/a unităților de producție.

Cazarea (inclusiv micul dejun) este asigurată de către organizator, contravaloarea transportului (dus-întors) în Turcia urmând a fi suportată de catre fiecare participant.

Firmele invitate trebuie să dețină un potențial suficient pentru import, reprezentantul să aibă putere de decizie pentru import, de preferință să fie cunoscător al limbii engleze, franceze sau germană. Nu vor fi acceptate firmele care au reprezentante în Turcia și nici firmele care au mai beneficiat de gratuitate asigurată de Ministerul Economiei din Republica Turcia.

Lista participanților la această manifestare va fi stabilită de catre Ministerul Economiei din Republica Turcia.

Persoanele interesate să participe trebuie să transmită formularul de înscriere până cel mai  târziu în data de 17.01.2014.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să contactați Ambasada Republicii Turcia de la București, Biroul Consilierului Comercial, Bd. Magheru no.24 et.4/27, Tel: +40 21 318 39 39, fax: +40 21 318 44 99, e-mail: bukres@ekonomi.gov.tr, Domnul Bahadır NECAT, Consilier Comercial.

Related Posts with Thumbnails