Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

¨Relațiile economice internaționale ale României. Prezent și viitor¨,25 februarie 2020,CCIR Business Center – Sala Aurel Ghibuțiu

A- A A+

¨Relațiile economice internaționale ale României. Prezent și viitor¨,25 februarie 2020,CCIR Business Center – Sala Aurel Ghibuțiu

banner relatii ec internat ale RO 1

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) și Asociația pentru Studii și Prognoze Economico-Sociale (ASPES) au plăcerea de a vă invita să participați la dezbaterea ¨Relațiile economice internaționale ale României. Prezent și viitor¨, ce va avea loc în data de 25 februarie 2020, începând cu ora 09:30, la CCIR Business Center – Sala Aurel Ghibuțiu.

Parte din cadrul demersului „MODELUL ECONOMIC ROMÂNESC ÎN U.E. ROMÂNIA – ORIZONT 2040”, dezbaterea se va desfășura sub egida ACADEMIEI ROMÂNE – Secția de Științe Economice, Juridice și Sociologie, Președinte Academician Mugur Isărescu.

Agenda evenimentuluiComerțul exterior și în special exporturile au reprezentat, reprezintă și cu siguranță vor reprezenta și în etapa următoare o provocare pentru mediul de afaceri românesc. Creșterea economică a României poate fi ajutată, în mod evident, de un export dinamic, diversificat pe piețe internaționale și cu o eficiență superioară în ceea ce privește valoarea adăugată a exporturilor.

Evenimentul va asigura cadrul de discuții cu privire la diminuarea deficitului comercial și orietarea politicilor publice spre creșterea gradului de internaționalizare a capitalului românesc.

Participarea la eveniment este posibilă prin completarea formularului de mai jos, până la data de 20.02.2020, ora 15:00.

Forumular de participa

Sursa:
Camera de Comerț și industrie a României
Directia Relatii Interne si ICC Romania
CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2,
sector 3, Bucureşti, România
Tel.: +4021 319 18 85
Fax: +4021 319 01 56
www.ccir.ro; www.snia.ro; www.tnf.ro
Related Posts with Thumbnails