Flash Feed Scroll Reader

Gazeta Afacerilor

O METAMORFOZA NECESARĂ

În lumea de astăzi, atât de mobilă, în care activitatea industrială şi comercială este un adevărat pivot al dezvoltării capitaliste, informaţia şi reclama, mai ales, joacă un rol esenţial în dezvoltarea firmelor şi, în special, în orientarea lor spre orizonturile cele mai avantajoase pentru atingerea profiturilor propuse.

Iată de ce, cu 15 ani în urmă, Camera de Comerţ  şi Industrie Cluj, a hotărât să editeze un săptămânal, intitulat “GAZETA AFACERILOR” care să se constituie într-un barometru pentru membri săi, oferindu-le o gamă largă de informaţii utile şi necesare legate de evenimente la zi – din domeniu – sau de perspectivă, majoritatea mijlocite de Camera noastră.

În general numerele unei publicaţii sunt asemuite cu pietrele indicatoare întâlnite mereu, la intervale regulate, pe drumul călătoriei noastre iar cifrele rotunde au o atracţie magică printr-o măreţie tăcută, ce ne arată că numai pe cărarea timpului credinţa se deosebeşte de deşertăciune. Acum este momentul unui nou început şi al gândurilor de viitor. E timpul când descoperim că soarta e capricioasă, că prietenii se schimbă, că hainele noi se învechesc, că admiratorii şi indiferenţii nu sunt mereu aceeiaşi, sau că popularitatea trece şi prin ….. buzunare.

Pe acest temei, şi nu numai, la împlinirea a 15 ani de existenţă a publicaţiei noastre, Colegiul Camerei a hotărât ca apariţia ei să se facă în format electronic integrat în site-ul Camerei, modalitate mai adecvată scopului şi cerinţelor de a fi în pas cu viaţa aflată într-o continuă dinamică.

Ne exprimăm speranţa că în felul acesta Gazeta Afacerilor va sluji la fel de bine interesul mediului de afaceri, al membrilor Camerei iar demersul nostru va facilita cititorilor, pe lângă informaţii utile şi accesul la opinii, împărtăşirea unor experienţe valoroase de manageriat prin care să se stimuleze activitatea firmelor.

COLEGIUL CAMEREI