Conferința „Afaceri Hoteliere și de Recreație” – Kiev, noiembrie 2013


Invitație de participare la Conferința Internațională „Afaceri Hoteliere și de Recreație: Noi provocări si oportunități” ,organizată de Camera de Comerț și Industrie a Ucrainei din Kiev, în luna noiembrie.

Scopul proiectului este de a oferi informații despre situația curentă și perspectivele sectorului hotelier si de recreație din Ucraina cât și să dezvaluie oportunități de îmbunătățire, construcție și reconstrucție a acestuia. Alt obiectiv principal este de a explora expertiza altor state, în mod special a noilor state membre ale Uniunii Europene care îsi dezvoltă infrastructura turistică, hotelieră și de recreație, în scopul de a permite Ucrainei să urmeze exemple de bune practici și să își adapteze sistemul propriu la standardele internaționale.

În cadrul conferinței ,oficiali ai agențiilor de turism din străinatate, organizațiile de investiții, furnizorii de materiale și echipamente speciale, furnizorii de servicii hoteliere si de catering, vor avea oportunitatea de a obtine informatii despre proiectele de investiții în afaceri de tip HORECA și să negocieze proiecte cu parteneri ucraineni.

Pentru mai multe detalii legate de acest eveniment, persoana de contact din cadrul Camerei Nationale este Domnul Petru Russu, Biroul RelatiiExterne, Directia Reprezentare Camerală, tel: 021.319.00.88, fax:021.311.75.12, e-mail:drc@ccir.ro.