Târg Produse tradiționale și băuturi – Belgrad 26-29 Noiembrie – Stand Gratuit


În perioada 26-29 noiembrie 2013, în Belgrad, se desfășoară Târgul de produse alimentare tradiționale și băuturi, acesta fiind cel mai mare târg internațional, cu o tradiție de 8 ani, pe domeniul de interes – industria alimentară, axându-se pe producătorii de produse alimentare tradiționale ( mezeluri, brânzeturi, patiserie, miere, etc.) și băuturi (vin, tuică, apa minerala, bere, bauturi de orice fel), inclusiv răsaduri pentru producția organică, echipamente de prelucrare a produselor alimentare și ambalare.

Anual sunt sute de expozanți din Europa de SE și mii de vizitatori zilnic, anul trecut fiind 307 expozanți și 3594 de vizitatori.

Camera de Comerț, Indusrtie și Agricultură Timiș invită agenții economici să ia parte la eveniment în calitate de expozant, pe baza acordului de colaboare pe care CCIAT îl are cu Camera Regională din Pozarevac. Se pune la dispoziție stand gratuit pentru 3 firme românesti.

Taxa de participare este de 45 euro+ TVA pentru firmele membre CCIAT și 55 euro+ TVA pentru firmele nemembre CCIAT.

Pentru înscriere și detalii suplimentare contactați Camera de Comerț, Industrie și Agricultura Timiș, persoana de contact Munteanu Nicoleta, Tel: 0374160940, 0765425173, E-mail: nmunteanu@cciat.ro.