SIMAC-TANNING TECH , MILANO, 23-25 FEBRUARIE 2016


 

SIMAC-TANNING TECH , MILANO, 23-25 FEBRUARIE 2016  

ASSOMAC (Asociatia Italiana  a Producatorilor Italieni de Masini pentru Incaltaminte, Marochinarie si Tabacarie) organizeaza la Milano, in perioada 23 – 25 februarie 2016 expozitia internationala SIMAC TANNING TECH, cea mai importanta manifestare expozitionala internationala in sectorul de masini si tehnologii pentru incaltaminte, marochinarie,  confectii din piele si pentru tabacarii. In aceeasi perioada se va desfasura si expozitia LINEAPELLE, in cadrul careia se vor expune: componente, accesorii, piele naturala si sintetica, modele pentru incaltaminte, marochinerie, confectii si mobiler din piele.

Vor fi prezentate:

– masini si tehnologii pentru confectionarea de incaltaminte si articole de marochinarie, accesorii, masini pentru confectionat componente pentru incaltaminte, masini pentru fabricarea calapoadelor, masini pentru reparat incaltaminte, sisteme CAD-CAM, masini de cusut, masini de croit, masini pentru montarea fetelor si a talpilor, produse chimice, masini pentru confectionat  stante, matrite  etc.;

–  masini pentru tabacarii, accesorii, produse chimice, instalatii de epurare, aparatura pentru testari in laborator, engineering.

Editia 2016 se anunta sub cele mai bune auspicii:

–  vor expune  245  firme, pe o suprafata de circa 15.000 mp;

–  vor fi prezente alaturi de firme din Italia, expozanti din tari ca: Belgia, Brazilia, China, Elvetia, Franta, Germania, Grecia, Japonia, Olanda, Portugalia, Marea Britanie, Romania, Spania, Suedia, Taiwan si Turcia.

Ca si in anii precedenti ASSOMAC a ales institutia noastra (Agentia Italiana pentru Comert Exterior – ITA) pentru actiunea de publicizare a expozitiei SIMAC-TANNING TECH in peste 30 de tari din intreaga lume.

Vizitarea Salonului SIMAC-TANNING TECH constituie o ocazie importanta, pentru toti producatorii din sectoarele: incaltaminte, marochinarie, confectii din piele si mobilier tapitat din piele, de a cunoaste ultimile noutati din domeniul masinilor si tehnologiilor din industria de incaltaminte-marochinarie si de a stabili contacte de afaceri reciproc avantajoase.

 

Informatii suplimentare pot fi obtinute accesand site-ul http://www.simactanningtech.it/fairs/, iar pentru inregistrarea on-line in vederea accesului gratuit in expozitie puteti accesa link-ul: http://www.ticket.assomac.it/.

 

Pentru oportuna Dvs. informare, va comunicam mai jos adresa organizatorilor:

Assomac Servizi Srl – Segreteria Organizzativa Simac Tanning Tech

Via Matteotti 4/A, P.O. box 73-PTB ,27029 Vigevano (PV) Italia

Tel. +39.038.178883 ; Fax. +39.038.188602

E-mail: exhibition@assomac.it

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la tel.021-2114240, d-na Anisoara Condeescu sau d-na Olga Chirvasuta.