A VI-a ediție a Expoziției TriestEspresso


Camera de Comert si Industrie a Romaniei – Camera Nationala, prin amabilitatea Camerei de Comert Aries – Trieste, are placerea de a va face cunoscuta oportunitatea participarii la cea de-a VI-a editie a Expozitiei TriestEspresso, care se va desfasura la Trieste, in Italia, in perioada 25 – 27 octombrie.

Expozitia bianuala B2B, care va avea loc in Fiera di Trieste, Piazzale de Gasperi, are calitatea de lider mondial in domeniu si este organizata de Camera de Comert Aries Trieste, in parteneriat cu Assocaffe Trieste. Evenimentul prezinta intreaga industrie de cafea expreso, de la bobul de cafea pana la ceasca de cafea.

Manifestarea include ateliere de cafea, evenimente pe aceasta tema si aduce impreuna peste 200 de expozanti. Vor fi prezentate cu acest prilej echipamente de procesat si preparat cafeaua, accesorii, expresoare, cafea verde (neprelucrata), cafea prajita sau cafea decofeinizata, precum si servicii de ambalat sau alte servicii conexe.

Cei interesati sa participe la acest eveniment sunt rugati sa contacteze Camera de Comert Aries – Trieste (Piazza della Borsa 14, 34121 Trieste, Italia) la numarul de telefon: +39 040 670 12 40, fax: +39 040 365 001, e-mail: info@triestespresso.it.

Informatii suplimentare sunt disponibile la adresa web: www.triestespresso.it si in brosura expozitiei (www.triestespresso.it/2012/depliant.pdf ).

Pre-inscrierile pentru participare se pot face online la urmatoarea adresa web: www.triestespresso.it/eng/register.html.

Persoana de contact din cadrul Camerei Nationale este Adrian Marica, Consilier de Zona, Directia Reprezentare Camerala, Biroul Relatii Externe, telefon: 021 319 00 88, fax: 021 311 75 12, e-mail : drc@ccir.ro.