Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

AMBASADORII CULTURALI DIN PERUGIA 2019 ȘI-AU ÎNCEPUT ACTIVITATEA ÎN CLUJ-NAPOCA

A- A A+

Conform unui contract de colaborare încheiat anul trecut cu Fundația Perugiassisi 2019 şi Regiunea Umbria pentru implementarea unui curs de formare pentru a construi o echipă de ambasadori culturali în 2014, Asociația noastră a devenit partener în proiectul Cultural Ambassadors for Perugia 2019, împreună cu echipele programelor Aix en Provence 2013, Umea 2015, Sigulda 2014, Pilsen 2015, Thessaloniki 2014, Wroclaw 2016 și Valetta 2018.
Proiectul  vizează consolidarea parteneriatelor între Perugia, oraș aflat în finala competiției la titlul de Capitală Culturală Europeană în 2019 și organizatii institutii, care reprezintă şi/sau implementează programele de Capitală Culturală Europeană sau Capitală Europeană a Tineretului.

Începând cu luna august  2014 cei doi ambasadori culturali din orașul Perugia și-au început activitatea  în Cluj-Napoca, participând la întâlnirile echipei de proiect și cu operatorii culturali din oraș. Mai mult, Paola Faraca și Francesca Moschitta, reprezentanții orașului Perugia au participat la un curs de formare despre crearea de parteneriate și contruirea de rețele în Varna, Bulgaria, împreună cu reprezentanți ai echipei noastre.

Mai multe despre impresiile și experiențele ambasadorilor culturali puteți citi aici:http://perugia2019clujnapoca.wordpress.com/

Sursa: Asociatia „Cluj-Napoca 2021- Capitala Culturala Europeana”

Related Posts with Thumbnails