Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Carpatair anunţă închiderea bazei operaționale de pe aeroportul Cluj-Napoca

A- A A+
Carpatair anunţă închiderea bazei operaționale de pe aeroportul Cluj-Napoca

Compania Carpatair a decis închiderea bazei operaționale de pe aeroportul Cluj-Napoca, după 12 ani de operare, anunţând că îl va acționa în judecată pe directorul aeroportului, David Ciceo, pentru abuz de funcție și implicare directă în favorizarea concurenței.

„Directorul Aeroportului Cluj încearcă să hărțuiască în disperare compania Carpatair pentru plângerea pe care aceasta a depus-o la Comisia Europeană. Operatorul aerian a acuzat în plângerea sa aeroportul că subvenționează, începând cu 2007, pe unul din concurenții săi cu sume care se apropie de 20 milioane de euro, măsura respectivă prejudiciind grav mediul concurențial, mai multe companii aeriene fiind nevoite să-şi sisteze cursele pe care le-au zburat în mod tradițional de pe aeroportul Cluj”, se arată într-un comunicat al Carpatair.

Carpatair a avut afaceri de 74 milioane euro în 2010, în creştere cu aproximativ 14% faţă de 2009, când afacerile au fost de 65 milioane euro, iar numărul pasagerilor transportaţi anul trecut a fost în creştere cu 13%, la 570.000.

Sursa: NewsIn

Related Posts with Thumbnails