Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Conferința „Drumul către creștere: obținerea excelenței în domeniul administrației publice prietenoase față de companii”, Bruxelles, 29 octombrie 2013

A- A A+

În data de 29 octombrie 2013 se va desfășura la Bruxelles Conferința „Drumul către creștere: obținerea excelenței în domeniul administrației publice prietenoase față de companii”.

Scopul evenimentului este de a identifica principalele probleme cu care se confruntă mediul de afaceri în relația cu administrația publică și de a realizeza un schimb de experiență și bune practici în vederea depășirii problemelor identificate.

Evenimentul face parte din Strategia Europeană de Creștere, ce subliniază necesitatea unei administrații publice transparente și eficiente ca factor cheie pentru o economie dinamică și competitivă.

Conferința va fi onorată de prezența a importanți Reprezentanți ai Autorităților Guvernamentale, ai Instituțiilor europene și ai mediului de afaceri.

Conferința va aborda subiecte de larg interes precum: Reducerea poverii administrative și îmbunătățirea reglementărilor, promovarea managementului strategic în administrație, folosirea potențialului tehnologiilor informației și comunicațiilor în dezvoltarea unui aparat administrativ inovativ.

Persoana de contact din cadrul Camerei Naționale este Dl. Petru Saca, Consilier de Zonă, Biroul Relații Externe, Direcția Reprezentare Camerală, tel.: 021 319 00 88, fax: 021 311 75 12, e-mail: drc@ccir.ro.

Related Posts with Thumbnails