Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Delegația Camerei de Comerț Barnsley&Rotherham

A- A A+

În perioada 27-30 octombrie 2013 delegația Camerei de Comerț Barnsley & Rotherham a fost prezentă în Cluj unde a stabilit întâlniri oficiale cu reprezentanții Camerei de Comerț și Industrie Cluj și cu firme importante din mediul economic clujean.

Din membrii delegației au făcut parte președintele Camerei de Comerț Barnsley & Rotherham dl. Owen Gleadall J.P. , directorul executiv al acesteia dl. Andrew Denniff și Cancelarul Roger Stone.

Discuțiile s-au purtat pe teme privind sectoarele industriei locale.

În urma acestor discuții s-a constatat ca în Cluj există o problemă cu privire la închiderea mai multor fabrici industriale, care erau eficiente, fapt ce a condus la un număr foarte mare de șomeri în acest domeniu, accentul în ziua de azi punându-se pe servicii în detrimentul acestui sector prolific în trecut.

În viziunea acestora soluția ar fi investirea în industrie prin reactivarea metalurgiei, a construcțiilor de mașini și a industriei alimentare.

Se dorește organizarea în perioada martie-aprilie 2014 a unui Forum româno-britanic unde vor avea loc întâlniri B2B între companii din sectorul industriei.

De asemenea se dorește o colaborare pe termen lung pentru a găsi puncte comune și sinergii în beneficiul economic al ambelor părți.

Related Posts with Thumbnails