Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Ediția a 4-a a Forumului de Investiții Tunisia 2014

A- A A+

Agentia de Promovare a Investițiilor în Exterior (FIPA), organizează Ediția a 4-a a Forumului de Investiții Tunisia 2014 care se va desfășura în perioada 12-13 iunie 2014, la hotel El Mouradi Gammarth în Tunisia.

Forumul de anul acesta se va ține sub sloganul: „Noua Tunisie: Noua Democrație- Noi oportunități” urmărind să facă cunoscute avantajele pe care le oferă noua perioadă de inițiere pentru Tunisia după adoptarea noii sale Constituții și a unei panoplii de reforme care favorizează impulsionarea economiei și atragerea de investitori străini.

Acest eveniment economic face ca Tunisia să reunească, ca în fiecare an, elita oamenilor de afaceri, responsabilii și decidenții politici și economici, reprezentanți ai organizațiilor internaționale și experți, fiind o punte spre investițiile de mediu în Tunisia și oportunitățile sale.   În cadrul acestor manifestații vor fi organizate 2 ateliere de lucru în jurul următoarelor teme: Tunisia, Destinație Axată pe ITO și RD- Oferte Regionale și Proiecte Generatoare de Creșteri (PPP).

Acest forum constituie, în egală măsură, o platformă pentru participanți de a găsi potențiali parteneri de afaceri.

Pentru informatii suplimentare cu privire la participarea la acest Forum, este recomandat să consultați site-ul următor: www.tunisiainvestforum.tn.

Sursa: Ambasada Republicii Tunisiei la București

Related Posts with Thumbnails