Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

„Expoziția de vinuri Moscova” – 12 noiembrie 2013

A- A A+

Camera de Comerț și Industrie Moscova organizează „Expoziția de vinuri Moscova”, ce se va desfășura în data de 12 noiembrie 2013, la Hotelul Metropol, Moscova.

Evenimentul reprezintă o platformă de afaceri pentru industria vinului din Rusia și se adresează în mod special categoriei premium a pieței, fiind un loc important pentru reuniunea experților vinicoli din întreaga lume care se pot concentra asupra calității vinurilor și a produselor și serviciilor conexe.

Sunt asteptați un numar de 800 – 900 de participanți, iar printre aceștia putem enumera urmatoarele categorii: somelieri, comercianți de vinuri, cumpărători, distribuitori, experți etc.

Alaturi de acest eveniment va fi organizată și o Conferință de afaceri în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie Moscova, adresată oamenilor de afaceri din domeniul vinicol. Conferința vizează noutățile și actualizările în domeniul reglementărilor pieței din Rusia.

Pentru mai multe detalii legate de acest eveniment, persoana de contact din cadrul Camerei Naționale este Domnul Petru Russu, Biroul Relații Externe, Direcția Reprezentare Camerală, tel:021.319.00.88, fax: 021.311.75.12, e-mail:drc@ccir.ro.

Related Posts with Thumbnails