Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Expoziția-forum de servicii și resurse pentru afaceri ”B2B Expo” la Chișinău

A- A A+

În perioada 1-3 octombrie 2014, pe teritoriul CIE ”Moldexpo” va avea loc Expoziția- forum de servicii și resurse pentru afaceri ”B2B Expo”.

Conform conceptului, spațiul expozițional va fi divizat în mai multe zone de business networking-eventuri: sală de conferințe și seminarii, zonă de workshopuri, spațiul resurselor pentru afaceri, zona doing business, business cafe, centrul tehnologiilor moderne și cyber cafe.

În partea centrală a pavilionului este organizată expoziția de produse promoționale și de reclamă: cadouri, suvenire, simboluri corporative, servicii, POS, comunicare vizuală, etc. birotică și marfuri și servicii pentru oficiu.

În zona de Doing Business va fi prezentată franciza din diferite sectoare de activitate, afaceri spre vânzare și internet.

În Business Zone de Resurse sunt amenajate locuri de lucru pentru companiile care oferă servicii pentru întreprinderi.

Prezentarea detaliată a proiectului B2B Expo o puteți vizualiza accesind http://ro.b2bexpo.moldexpo.md/Sites/me_reclamadesign_ro/Uploads/B2B%20Expo_rom.6CD922B46AD94004BB9D84EAC0111CF0.pdf

Variantele de participare sunt:

1.       Cu stand pe toată perioada forumului. Costul de participare este 85 euro taxa de participare+60euro/1m.p. (stand standard 8 m.p., minim 4 m.p.).

2.       Cu loc de lucru în Zona Business Resource (1 zi). Costul de participare total 145 euro (inclusiv 85 euro taxa de înregistrare și 60 euro pentru un stand de 4m.p.).

3.       Cu loc de lucru în Zona Doing Business (1 zi). Costul de participare total 165 euro (inclusiv 85 euro taxa de înregistrare și 80 euro pentru un stand de 4m.p.).

Pentru oricare din opțiuni informația despre compania și oferta dumneavoastra va fi disponibilă pentru toți agenții economici cointeresați pe parcursul unui an.

Informație suplimentară:

Natalia Ivanov,

Manager proiect

Tel: +373 22 810 426

Mob.: +373 692 100 40

ivanov@moldexpo.md

http://ro.b2bexpo.moldexpo.md/

Sursa: Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova

Related Posts with Thumbnails