Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Expoziția Internațională „Lumea Mobilei și tehnologia industrie – Sofia,1-5 aprilie 2014

A- A A+

Camera de Comerț și Industrie a României are plăcerea de a vă face cunoscută oportunitatea de a participa la Expoziția Internațională “Lumea Mobilei și tehnologia industriei” ce va fi organizată de Camera Bulgară pentru Industria Mobilei și prelucrare a lemnului (BBCWFI) în perioada 1-5 aprilie 2014 la Centrul de expoziții „Inter Expo”, Sofia.

Expoziția “Lumea Mobilei și tehnologia industriei”, axată pe examinarea ultimelor tendințe în decorațiunile interioare și în mobilă se va desfașura în paralel cu „TECHNOMEBEL”, o expoziție dedicată noilor tehnologii specifice producției de mobilă și a prelucrării lemnului.

BBCWFI este o asociație non-profit a cărei misiune este de a crește dimensiunea expozițiilor prin atragerea mai multor vizitatori și potențiali parteneri străini. În acest sens, BBCWFI pune la dispoziția participanților la Expoziție un pachet de servicii compus din:

· cazare, BBCWFI acoperă costurile de cazare pentru 1 reprezentant al fiecărei organizații pentru 2 nopți.

· transfer aeroport-hotel, hotel-aeroport, BBCWFI va acoperi costurile transferurilor

· intrarea liberă în cadrul expoziției

Pentru mai multe detalii, persoana de contact din cadrul Camerei Naționale este Domnul Petru Saca, Consilier, Direcția Reprezentare Camerală, Biroul Relații Externe, tel: 021.319.00.88, fax: 021.311.75.12, e-mail: drc@ccir.ro.

Related Posts with Thumbnails