Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Expoziția Security Expo- Sofia, Bulgaria

A- A A+

Camera de Comerț și Industrie a României – Camera Națională,  face cunoscută oportunitatea de a participa la Expoziția Security Expo, care va avea loc în perioada 19 – 22 martie 2014, la Centrul Expozițional Inter Expo, Sofia, Bulgaria.

Evenimentul, organizat sub patronajul Ministerului de Interne bulgar, va atrage manufacturieri, comercianți, antreprenori, companii de top din Bulgaria și din lume, care oferă produse și servicii în domeniul alarmelor, sistemelor de securitate, supravegherii video și controlului accesului, rețelor de comunicare și informare, securității cibernetice, alarmelor de incendiu și echipamentelor de stingere a incendiilor, instrumentelor și echipamentelor pentru securitatea obiectivelor industriale și municipale, echipamentelor de protecție personală, securității fizice și echipamentelor de protecție specializate.

Expoziția cuprinde un program extins de seminarii, incluzând prelegeri specializate, prezentări și conferințe cu experți de top din industrie. De asemenea, manufacturieri, distribuitori și furnizori de top își vor lansa ultimele tehnologii și soluții pentru problemele cu care se confruntă industria de specialitate.

Taxa de participare este de 50 Euro. Pentru închirierea spațiului expozițional se va percepe o chirie ce variază între 30 si 95 Euro/m².

Mai multe detalii despre acest eveniment se pot obține de la dl. Petru Saca, Consilier de Zonă, Direcția Reprezentare Camerală, Biroul Relatii Externe, tel: 021.319.00.88, fax: 021.311.75.12, e-mail: drc@ccir.ro.

Related Posts with Thumbnails