Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Expoziție Internațională Specializată pe domeniul de Securitate 2014

A- A A+

Camera de Comerț și Industrie a României – Camera Națională face cunoscută oportunitatea de a participa în perioada 19-21 martie 2014, la Centrul Expozițional Inter din Sofia, la cea de-a 21‑a ediție a Expoziției Internaționale Specializată pe domeniul de Securitate 2014.

Expoziția este organizată în parteneriat cu Agenția Bulgarreklama sub auspiciile Ministerului de Afaceri Interne. În cadrul expoziției vor fi expuse următoarele: tradiționala alarmă de incendiu, extinctoare de foc și sistemul CCTV.

În acelasi timp expoziția va ofera șansa de a intâlni noi parteneri dar și competitori, va creea condiții optime pentru expunerea produselor și serviciilor unei audiențe specializate în acest domeniu și care este foarte interesată de progresele facute de-a lungul timpului in domeniu.

Pentru mai multe detalii legate de acest eveniment, persoana de contact din cadrul Camerei Naționale este Domnul Petru Russu, Biroul Relații Externe, Direcția Reprezentare Camerală, tel: 021.319.00.88, fax: 021.311.75.12, e-mail: drc@ccir.ro.

Related Posts with Thumbnails