Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Forumul „Investiții în Kosovo „

A- A A+

Camera de Comerț și Industrie a României – Camera Națională  prezintă oportunitatea de a participa la Forumul „Investiții în Kosovo“, care va avea loc în perioada 28-29 mai 2014, la Hotel Swiss Diamond, în Pristina, Kosovo.

Forumul își propune afirmarea oportunităților de investiții în Kosovo, subliniind principalele provocări pe care un operator sau un investitor le are de înfruntat în domenii cheie precum: mediu și energie, infrastructură de transport – cuprinzând căi stradale, feroviare și aeriene, telecomunicații, imobiliare, cât și parteneriate dintre sectorul public și cel privat.

Printre vorbitori se vor numără membrii din guvernul Kosovo ce vor prezenta proiecte de investiții ambițioase, experți regionali și internaționali ce vor oferi cele mai pragmatice soluții pentru probleme specifice, bănci, finanțatori de proiecte și fonduri de investiții, corporații internaționale de top, consilieri juridici și consultanți de management.

Pentru mai multe informații referitoare la eveniment și participare la acesta în calitate de delegat, vorbitor sau sponsor,  contactați pe Dna. Ana Bankovic sau sa sunați la +44 (0) 207 275 8020. De asemenea, o puteti contacta de Dna. Bojana Radovanic (bojana.radovanovic@eelevents.co.uk ), +377 (0) 44 290 172, +386 (0) 49 357 044.

Persoana de contact din cadrul CCIR este Petru Saca, Consilier de Zona, Direcția Reprezentare Camerală, Biroul Relații Externe, tel: 021,319,00,88, e-mail:petru.saca@ccir.ro.

Sursa: Camera de Comerț și Industrie a României

Related Posts with Thumbnails