Forumul – Oportunități de Investiții Ceho-Române


Evenimentul reprezinta o platforma de comunicare intre companiile romanesti si cele cehe, in vederea dezvoltarii de parteneriate si promovarii investitiilor in ambele tari.

Forumul Oportunitati de Investitii Ceho-Romane,se va desfasura la Bucuresti, in incinta Complexului Expozitional Romexpo (Pavilion A, Sala Cupola), in data de 18 octombrie 2012.

Programul Forum-ului include o sesiune de prezentari, pe tema Cum sa faci afaceri in Republica Ceha si in Romania, precum si o sesiune de prezentare a companiilor cehe participante la Forum, urmata de un eveniment de networking.

Cei interesati sa participe la acest eveniment sunt rugati sa transmita confirmarea participarii, care sa includa datele companiei si numele reprezentantului/reprezentantilor, la adresa adrian.marica@ccir.ro, pana la data de 15 octombrie 2012.

Persoana de contact din cadrul Camerei Nationale este Adrian Marica,  Consilier de Zona, Directia Reprezentare Camerala, Biroul Relatii Externe, telefon: 021 319 00 88, fax: 021 311 75 12, e-mail drc@ccir.ro.