Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Întâlnire Anuală a Rețelei Internaționale pentru companii mici și mijlocii-Abu Dhabi

A- A A+

Camera de Comerț și Industrie a României – Camera Națională are plăcerea de a face cunoscut că, în perioada 18-20 martie 2014 va avea loc ce-a de-a 10-a Întâlnire Anuală a Rețelei Internaționale pentru companii de dimensiuni mici și mijlocii (INSME) în Abu Dhabi pe tema „Investirea în Inovare- Construirea unei Economii sustenabile bazată pe cunoștințe”, co-organizată de “Fondul pentru dezvoltarea mediului de afaceri Khalifa”.

De asemenea pe data de 20 Martie, Târgul Internațional va organiza o întâlnire în cadrul căreia vor fi puse în discuție de către experți teme privind domeniile „Sustenabilitate, Inovație și Design”, “Comercializarea rezultatelor cercetărilor” și “Sfaturi despre comunicarea creativă”, iar participanții vor primi calitatea de membru de proba pentru o perioada de 2 luni.

Înscrierile se fac pana la data de 15 Februarie, astfel beneficiind de avantajele unei rezervări timpuri. Pentru detalii privind obținerea Vizei vă rugăm accesați site-ul: https://www.ttsuaevisas.com/, iar pentru alte detalii privind evenimentul puteți contacta Echipa INSME la emailul: 2014@insme.it.

Related Posts with Thumbnails