Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Întâlnirea internațională a întreprinzătorilor, Torgau, 2013

A- A A+
Întâlnirea internațională a întreprinzătorilor, Torgau, 2013

În data de 12 septembrie 2013, ora 9,oo, va avea loc în cadrul primăriei din Torgau, “ întâlnirea internațională a întreprinzătorilor” unde participă firme din Germania și alte țări europene.

Participanții sunt firme care caută parteneri de afaceri din diferite domenii de activitate, în mod special este menționată participarea unor firme germane interesate în a comanda în Romania execuția , chiar și parțială , de construcții metalice grele , construcții de mașini și instalații , construcția de bazine sau recipienți metalici.

Taxa de participare la acest eveniment este de 100,oo Euro + TVA per persoană și firmă. În contul taxei de participare se oferă urmatoarele servicii: organizarea si găzduirea întâlnirii, servirea de gustări și băuturi răcoritoare, înscrierea firmei în catalogul participanților și primirea unui exemplar din acest catalog. La cerere, fara taxe suplimentare, organizatorul poate face rezervare de camere la hotel. Costul informativ per camera / persoana este de 45,oo Euro .

Discutiile va avea loc în limba germană sau engleză.

Pentru înscrieri și detalii suplimentare legate de acest eveniment vă rugăm să contactati organizatorul la adresa de e-mail e-mail : u.niedersen@freenet.de , OST-WEST Consulting , Schlossstr.19 , D-04860 Torgau / Sachsen.

Related Posts with Thumbnails