Flash Feed Scroll Reader

Invitație la Masa Rotundă de discuții și prezentări reciproce româno – pakistaneză

A- A A+
Invitație la Masa Rotundă de discuții și prezentări reciproce româno – pakistaneză

Camera de Comerț Naţională a României organizează în parteneriat cu Ambasada Republicii Islamice Pakistan la București, în data de 05 decembrie 2012, orele 10.00, la Palatul Camerei de Comerț și Industrie a României, o Masă Rotundă de discuții și prezentări reciproce româno – pakistaneză.

Evenimentul, este prilejuit de vizita unei importante delegaţii pakistaneze în România, condusă de Dl. Mirza Shams-ul-Hasan, Decanul Facultății de Management Național din Lahore și Dr. Mohammad Hashim Popalzai, Directorul Departamentului de Resurse Umane, Școala Națională de Politici Publice (NSPP). Delegația este compusă din 10 oficiali guvernamentali de rang superior,  din cadrul Școlii Naționale de Politici Publice (NSPP).

Scopul acestei vizite în România este studierea posibilităților de extindere a ariei de cooperare româno – pakisteneză, sens în care, oaspeții pakistanezi doresc să se informeze asupra climatului investițional și de afaceri din România precum și asupra potențialului economic și a oportunităților de afaceri.

Related Posts with Thumbnails