Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Invitație la Târgul de la Havana , FIHAV 2015

A- A A+

Invitație la Târgul de la Havana , FIHAV 2015

AMBASADA REPUBLICII CUBA n numele Comitetului de organizare a Târgului Internațional Havana (FIHAV), vă invită la cea de-a 33-a ediție, care va avea loc în perioada 2-7 noiembrie la Expocuba.

FIHAV este un târg consacrat, care se desfășoară anual începând cu anul 1983. Este cel mai important târg general din Cuba și Caraibe, precum și unul dintre cele mai reprezentative din America Latină.

La acest eveniment vor fi reprezentate toate sectoarele economiei cubaneze, reunite în cadrul celei mai complexe expoziții comerciale naționale și internaționale permițând expozanților și vizitatorilor stabilirea unor contacte comerciale, încheierea operațiunilor de afaceri, schimburi de experiență și actualizarea celor mai recente evoluții tehnologice.

La cea de-a 33-a ediție, FIHAV dispune de un spațiu expozițional de peste 20.000 m2, aproximativ 4.500 de expozanți din țară și străinătate din peste 60 de țări și se estimează participarea unui număr de 150.000 de vizitatori, delegații oficiale de afaceri străine, consolidând astfel, căile de promovare a legăturilor și relațiilor internaționale ale țării noastre cu întreaga lume.

Veți putea beneficia de întâlniri de lucru și momente de neuitat în timpul sejurului în Cuba.

Sursa:

AMBASADA REPUBLICII CUBA – PROTOCOL

Related Posts with Thumbnails