Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Invitație la „Zilele Internaționale de Contact”- Uzhgorod, Ucraina

A- A A+

Camera de Comerț și Industrie Transcarpatică, invită membrii Camerei de Comerț și Industrie Cluj la „Zilele Internaționale de Contact” pe teme de „Turism, recreare și timp liber” care va avea loc in localitatea Uzhgorod, Ucraina, în data de 13-14 Septembrie 2013.

Pe parcursul acestui eveniment veti avea oportunitatea de a stabili contacte de afaceri cu companii, semnare de scrisori de intenție sau încheiere de contracte.

Costul de participare este de 150 Euro/participant plătit în moneda locală UAH (hrivna ucraineană) la cursul NBU (Bănca Națională a Ucrainei) și include: cazare în cameră single pentru o noapte, masă, servicii de traducere și cheltuieli de organizare.

Persoanele interesate de participarea la acest eveniment sunt rugate să trimită informații preliminare despre companie și profilul acesteia, pentru a putea fi introduse în Catalogul evenimentului, la numarul de fax:(380-312) 66-94-74 sau pe e-mail: exib@tpp.uzhgorod.ua, persoana de contact Yuliy Rogal, tel: (0312) 66 94 62, 66 94 50.

Related Posts with Thumbnails