Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Invitație seminar : Mărfurile românești din nou pe piața rusă

A- A A+

Camera de Comerț bilaterlă româno-rusă, în parteneriat cu Consiliul Întreprinderilor private mici și mijlocii din România, invită agenții economici clujeni să participe la seminarul organizat cu sprijinul Ambasadei Federației Ruse , al Ministerului Afacerilor Externe și al Ministerului Economiei, având în vedere și rezultatele lucrărilor Comisiei Mixte Româno-Ruse desfășurate în acest an la București, cu tema: MĂRFURILE ROMÂNEȘTI DIN NOU PE PIAȚA RUSIEI.

Seminarul se va desfășura în data de 28 noiembrie 2013, la sediul CNIPMMR din piața Walter Mărăcineanu nr.1-3, intrarea nr.1, etaj 1, Sala de protocol, începând cu ora 11.00.

Scopul seminarului este acela de a da agenților economici informații practice, referitoare la noile oportunități ce se deschid în urma desfășurării lucrărilor comisiei mixte romano-ruse și a trendului de construire a unor relații economice pragmatice cu Rusia.

Programul seminarului va cuprinde o serie de informări asupra subiectelor menționate, precum și o parte interactivă, în care fiecare participant va avea posibilitatea de a pune întrebări, de a clarifica probleme de care s-a lovit în activitatea sa legată de subiectul seminarului.

Costul participării este de 250 RON/persoana, care se va plăti în numerar, la intrarea în sală.

Invitația de participare și programul seminarului se obțin de la :
TATIANA TIHON – secretar general al CCBRR, pe adresa de e-mail: sgccirr@gmail.com, pana la data de 20.11.2013.

Related Posts with Thumbnails