Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Invitatie_Seminarul regional „Asigurarea calității în domeniul formării profesionale continue – precondiție a dezvoltării durabile” -Cluj Napoca,17.06.20

A- A A+

Invitatie_Seminarul regional „Asigurarea calității în domeniul formării profesionale continue – precondiție a dezvoltării durabile” -Cluj Napoca,17.06.2015

Vă adresăm invitația de a participa la Seminarul regional „Asigurarea calității în domeniul formării profesionale continue – precondiție a dezvoltării durabile” care va avea loc la Hotel Sunny Hill din Cluj Napoca, pe data de 17 iunie 2015, începând cu ora 09.00. Seminarul aduce în atenția participanților importanța utilizării mecanismelor de asigurare a calității în formarea profesională continuă. În cadrul evenimentului vor fi prezentate procedurile și instrumentele de asigurare a calității în procesul de formare profesională continuă dezvoltate în cadrul proiectului „Noi standarde ocupaţionale pentru o economie orientată spre o dezvoltare durabilă şi economisirea resurselor energetice”, facilitând totodată furnizorilor de formare accesul la un cadru funcțional de implementare a sistemului de management al calității în FPC în conformitate cu Cadrul European de Referință pentru asigurarea calității în Educație și Formare. Proiectul este implementat de  Asociaţia Română a Electricienilor – AREL, în parteneriat cu Institutul de Cercetări Electrotehnice – ICPE SA şi Amber Business Consulting Romania SRL.

Descărcaţi aici: Formular de inscriere

Invitatie_ seminar Cluj_17.06.2015

Vă rugăm să ne transmiteti numele persoanei/persoanelor desemnate sa participe la seminar până pe data de 15 iunie 2015, ora 12.00, la tel. 0730 317 900 sau email monica.popoaca@ambergroup.org, persoana de contact Monica POPOACĂ, Expert Comunicare și Organizare Evenimente.

Persoana/persoanele desemnate să participe la eveniment sunt rugate sa prezinte o copie a autorizatiei / autorizatiilor de furnizor de formare FPC (in cazul in care exista mai multe calificari/ocupatii/grupe de competente pe care sunteti autorizati).

Related Posts with Thumbnails