Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Lista evenimentelor internaționale din Europa, Asia și Asia Centrala, America și Africa

A- A A+

Camera de Comerţ şi Industrie a României – are plăcerea de a vă aduce la cunoştinţă lista evenimentelor internaţionale, din Europa, Asia şi Asia Centrală, America şi Africa, care vor fi organizate în perioada următoare:

EUROPA

Bulgaria

În perioada 4 – 8 martie 2015, la Plovdiv, Bulgaria, va avea loc cea de a 23-a ediţie a Expoziției Internaționale de Viticultură și a Producătorilor de Vin „VINARIA”. Documentele de  participare sunt disponibile la adresa: http://www.fair.bg/en/events.html .

În aceeaşi perioadă şi aceeaşi locaţie cu VINARIA, sunt organizate alte expoziții specializate:

  • FOODTECH – Expoziţie Internaţională de maşini şi tehnologii pentru industria alimentară; HORECA Plovdiv – Expoziție internațională de echipamente pentru hoteluri, restaurante;
  • SAPORI D’ITALIA – Expoziție de gastronomie italiană;
  • AGRA, a XXIV-a Expoziţie Internaţională de Agricultură;
  • BioAGRA, a ІV-a ediție a expoziției specializate pentru cultivarea plantelor Bio și creșterea animalelor;
  • API BULGARIA, a II-a  ediție a expoziției specializate pentru apicultură.

Mai multe informaţii despre participarea la acest târg se pot obţine de la următoarele persoane din partea organizatorilor: doamna Yana Mincheva, tel: +359 32/90 24 94, e-mail: y.mincheva@fair.bg sau domnul Zahari Kardzhov, tel: +359 32/90 21 41, e-mail: zahari@fair.bg.

Persoana de contact din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie a Românie este dl. Petru Russu, Consilier, Biroul Relaţii Externe, tel: 021.319.00.88, fax: 021.319.01.56, e-mail: petru.russu@ccir.ro.

Federaţia Rusă

În perioada 21 – 23 ianuarie 2015, la Sankt-Petersburg, Rusia, va avea loc cel de al IV-lea Forum „Europa + Asia”.

Acest eveniment a obţinut de-a lungul timpului o bună reputaţie şi oferă o bună oportunitate de creare a unor noi contacte la nivel mondial şi posibilitatea unui schimb de experienţe şi bune practici între participanţi.

La ediţiile precedente, acest Forum s-a bucurat de prezenţa unor experţi din 28 de state şi din 25 de regiuni ale Federaţiei Ruse. Totodată, în cadrul acestui eveniment vor fi organizate sesiuni plenare şi paneluri de discuţii care vor acoperi industria de organizare a evenimentelor şi a diferitelor reuniuni, turismul de afaceri, managementul locurilor de desfăşurare ş.a.

Pentru mai multe detalii, persoana de contact din partea organizatorilor este doamna Daria Bulakh, tel.: 8(812)303-88-64 ext.7331 sau e-mail: sales@euras-forum.com .

Persoana de contact din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie a Românie este dl. Petru Russu, Consilier, Biroul Relaţii Externe, tel: 021.319.00.88, fax: 021.319.01.56, e-mail: petru.russu@ccir.ro.

Germania

În perioada 13 – 15 aprilie 2015, va avea loc la Karlsruhe, Târgul Internaţional de Tehnica Second – Hand (USETEC 2015). Evenimentul va avea loc la Karlsruhe Messe, biletele variind ca preţ între 28 şi 43 euro.

În cadrul târgului vor putea fi găsite maşini de prelucrare a metalului şi maselor plastice, instrumente de măsură şi control, maşini pentru industria alimentară, maşini pentru industria textilă, maşini agricole, utilaje pentru construcţii, maşini tipografice şi sisteme de copiere, maşini de prelucrare a lemnului, vehicule utilitare şi de salubrizare publică.

Pentru mai multe informaţii şi pentru înscrieri, accesaţi www.usetec.com, datele de contact ale organizatorilor fiind email: info@usetec.com, tel: + 49.7244.70.75-0.

Persoana de contact din cadrul CCIR este dl. Răzvan Roşu, Consilier, Biroul Relaţii Externe, tel: 021.319.00.88, fax: 021.319.01.56, e-mail: razvan.rosu@ccir.ro.

Grecia

În perioada 29 ianuarie – 1 februarie 2015, la Centrul Internaţional “HELEXPO” din Salonic, va avea loc Târgul Internaţional pentru animale & păsări „Zootechnia 2014”.

Acest eveniment expoziţional reprezintă o oportunitate pentru companiile interesate de a-şi crea noi contacte şi de a accesa piaţa elenă. Menţionăm că organizatorul târgului oferă, pentru un număr de 4-5 importatori din sectorul respectiv, posibilitatea acoperii cheltuielilor privind transportul şi cazarea pe durata desfăşurării târgului.

Mai multe informaţii despre expoziţie şi evenimentele auxiliare sunt disponibile pe pagina web: http://zootechnia.helexpo.gr/zootechnia/en .

Persoana de contact din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie a Românie este dl. Petru Russu, Consilier, Biroul Relaţii Externe, tel: 021.319.00.88, fax: 021.319.01.56, e-mail: petru.russu@ccir.ro.

Grecia

În perioada 12 – 15 februarie 2015, la Centrul Internaţional „Helexpo” din Salonic, va avea loc cea de a 32-a ediţie a târgului internaţional de materiale pentru construcţii, izolaţie, uşi şi ferestre, obiecte sanitare, construcţii prefabricate – „Infacoma 2015”.

Acest eveniment expoziţional, organizat anual, se desfăşoară pe o suprafaţă de peste 5.600 m2 şi îşi propune să ofere o platformă de dialog, cu posibilitatea încheierii de noi contacte şi contracte pentru companiile interesate.

Menţionăm că organizatorul târgului oferă, pentru un număr de 4-5 importatori din sectorul respectiv, posibilitatea acoperii cheltuielilor privind transportul şi cazarea pe durata desfăşurării târgului.

Pentru înscrieri, formularul de participare trebuie transmis de către companiile interesate până la data de 13 ianuarie 2015, la adresa de e-mail a Biroului pentru Afaceri Economice şi Comerciale din cadrul Ambasadei Republicii Elene în România: ecocom-bucharest@mfa.gr

De asemenea, în aceeaşi perioadă se va desfăşura târgul internaţional de surse energetice regenerabile şi convenţionale, tehnologie şi mediu – „EnergyTech 2015”.

Totodată, vă punem la dispoziţie datele de contact ale organizatorilor: TIF-Helexpo S.A., tel.:+302310291548, +302310291111 Fax:+302310291553, www.helexpo.gr, e-mail: infacoma@helexpo.gr, Manager Proiect: dl. Panagiotis Chatziioannou.

Persoana de contact din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie a Românie este dl. Petru Russu, Consilier, Biroul Relaţii Externe, tel: 021.319.00.88, fax: 021.319.01.56, e-mail: petru.russu@ccir.ro.

Republica Moldova

În perioada 28 ianuarie – 1 februarie 2015, va avea loc la Chişinău, în incinta Centrului Expoziţional Internaţional „Moldexpo”, cea de a XIV-a ediţie a Expoziţiei Naţionale „Fabricat în Moldova”.

Acest eveniment, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova va reuni autorităţile publice locale, reprezentaţii misiunilor diplomatice acreditate în Republica Moldova, agenţi economici şi delegaţii de afaceri străine.

Programul expoziţiei prevede organizarea de conferinţe, seminarii şi mese rotunde pe teme actuale referitoare la promovarea mărfurilor şi serviciilor din Republica Moldova, în contextul Acordului de Asociere şi Acordului de Comerţ Liber Aprofundat şi Cuprinzător cu Uniunea Europeană.

Totodată, în cadrul evenimentului va avea loc gala festivă de decernare a premiilor „Marca Comercială a Anului”.

Pentru mai multe detalii şi informaţii, persoana de contact din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie a Românie este dl. Petru Russu, Consilier, Biroul Relaţii Externe, tel: 021.319.00.88, fax: 021.319.01.56, e-mail: petru.russu@ccir.ro.

Turcia

În perioada 12 – 15 martie 2015, va avea loc la Istanbul, Târgul Internaţional de Bijuterii, Ceasuri şi Accesorii. Evenimentul va avea loc Istanbul Fair Center (CNR Expo), fiind susţinut de Asociaţia Exportatorilor de Bijuterii din Turcia (JTR).

În cadrul târgului vor fi expuse bijuterii de aur, argint şi alte metale preţioase cu diamante şi perle, diamante şi perle sintetice, ceasuri, componente de bijuterii şi ceasuri, sisteme de securitate pentru protecţia obiectelor de valoare, echipamente şi dispozitive necesare în activitate de bijutier.

Pentru mai multe informaţii şi pentru înscrieri, accesaţi website-ul www.istanbuljewelryshow.com, datele de contact ale organizatorilor fiind                       email: visit-ijs@ubm.com (pentru vizitatori), sales-ijs@ubm.com (pentru tranzacţii şi expozanţi), tel: +90 212 519 0719.

Persoana de contact din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie a României este dl. Răzvan Roşu, Consilier, Biroul Relaţii Externe, tel: 021.319.00.88, fax: 021.319.01.56, e-mail: razvan.rosu@ccir.ro.

Turcia

În perioada 6 – 8 mai 2015, va avea loc la Istanbul, Târgul şi Congreul Internaţional pentru Energie şi Mediu. Evenimentul va avea loc Istanbul Expo Center (pavilioanele 9 – 11), fiind organizat de  Hannover Fairs Turkey.

Evenimentul se va bucura de prezenţa a expozanţi din peste 30 de ţări şi vizitatori din peste 50 de ţări. De asemenea, în cadrul congresului vor susţine alocuţiuni dl. Taner Yıldız, Ministrul Energiei şi Resurselor Naturale, dl. Mustafa Yılmaz, Preşedintele Autorităţii de Reglementare Energetică din Turcia şi dl. dl. Nail Olpak, Preşedintele Asociaţiei Oamenilor de Afaceri şi Industriaşilor Independenţi.

Pentru mai multe informaţii şi pentru înscrieri, accesaţi www.icci.com.tr, datele de contact ale organizatorilor fiind email: info@hf-turkey.com, tel: +90 (212) 334 69 00.

Persoana de contact din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie a României este dl. Răzvan Roşu, Consilier, Biroul Relaţii Externe, tel: 021.319.00.88, fax: 021.319.01.56, e-mail: razvan.rosu@ccir.ro.

AMERICA

SUA

În perioada 23 – 24 martie 2015, la Gaylord National Resort and Convention Center din Maryland, Washington, D.C. metro area, va avea loc Summit-ul SelectUSA Investment 2015.

Acest summit se adresează antreprenorilor şi companiilor din România şi din alte state, care doresc să investească în Statele Unite ale Americii. Participanţii la acest eveniment vor obţine informaţii referitoare la facilităţile de care pot beneficia în cazul unui start-up în SUA, recomandări cu privire la locaţia optimă pentru investiţie, în funcţie de profilul companiei şi multe alte informaţii utile.

De asemenea, mai multe detalii pot fi obţinute la următoarea adresă web: http://www.export.gov/romania/selectusa/index.asp sau direct la Secţia Comercială a Ambasadei SUA în România, tel: +40212003397, e-mail: corina.gheorghişor@trade.gov .

Persoana de contact din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie a Românie este dl. Petru Russu, Consilier, Biroul Relaţii Externe, tel: 021.319.00.88, fax: 021.319.01.56, e-mail: petru.russu@ccir.ro.

ASIA

India

În perioada 20 – 23 februarie 2015 va avea loc la Centrul Expoziţional Bombay, Mumbai, India cea de a VIII-a ediţie a Târgului de bijuterii „Signature”, organizat de Consiliul pentru Promovarea şi Exportul Bijuteriilor şi Pietrelor Preţioase.

La târg vor fi prezenţi peste 550  de expozanţi din India oferind cele mai noi modele şi concepte din industria bijuteriilor pe o suprafaţă de expoziţie de peste 46 000 m3. De asemenea, sunt aşteptaţi vizitatori din peste 55 de state.

Pentru mai multe informaţii şi pentru înscrieri, accesaţi www.gjepc.in.

Persoana de contact din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie a României este dl. Răzvan Roşu, Consilier, Biroul Relaţii Externe, tel: 021.319.00.88, fax: 021.319.01.56, e-mail: razvan.rosu@ccir.ro.

ASIA CENTRALĂ

Armenia

Camera de Comerţ şi Industrie a României, prin amabilitatea Ambasadei Republicii Armenia în România, are plăcerea de a vă transmite alăturat proiectele şi propunerile investiţionale din diverse domenii ale economiei armene.

Aceste materiale sunt puse la dispoziţie de Ministerul Economiei al Armeniei şi pot fi accesate, de asemenea, pe site-ul oficial al Ministerului, la secţiunea Investment Policy: http://www.mineconomy.am/eng/index.html

Companiile interesate de ofertele sus-menţionate, pot contacta reprezentanţii Ambasadei Republicii Armenia în România la tel: +40372787001 sau e-mail: armembro@mfa.am .

Persoana de contact din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie a Românie este dl. Petru Russu, Consilier, Biroul Relaţii Externe, tel: 021.319.00.88, fax: 021.319.01.56, e-mail: petru.russu@ccir.ro.

AFRICA

Egipt

În perioada 18 – 20 aprilie 2015, în incinta Centrului Internaţional de Convenţii din Cairo, Egipt, vor avea loc două evenimente expoziţionale internaţionale, recunoscute la nivel mondial, şi anume: târgurile „Pharmaconex 2015” şi „Mediconex 2015”.

Târgul „Pharmaconex 2015” este un eveniment de top din Africa de Nord şi Orientul Mijlociu, din domeniul industrie farmaceutice. Desfăşurat pe o suprafaţă de peste 10.000 m2 şi beneficiind prezenţa unor companii recunoscute la nivel internaţional, participanţii vor avea ocazia să obţină informaţii şi să analizeze noile produse din domeniu, servicii şi tehnologii, beneficiind totodată de posibilitatea unui schimb de experienţe şi know-how cu partenerii străini. Mai multe informaţii pot fi obţinute la adresa www.pharmaconex.net .

Expoziţia „Mediconex 2015” este un eveniment medical, organizat de ACE – Arab African Conferences & Exhibitions, o companie de renume, cu o experienţă de peste 20 de ani în organizarea unor evenimente medicale. Acest târg este cea mai mare platformă de networking şi schimb de informaţii din Egipt şi Africa de Nord, care reuneşte factori de decizie şi profesionişti din domeniul medical, din întreaga lume. Companiile interesate pot obţine mai multe informaţii la următoarea adresă: www.mediconex.net .

Persoana de contact din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie a Românie este dl. Petru Russu, Consilier, Biroul Relaţii Externe, tel: 021.319.00.88, fax: 021.319.01.56, e-mail: petru.russu@ccir.ro.

sursa: CCIR

Related Posts with Thumbnails