MedicoMatch – Tendințe viitoare în tehnologia medicală


Evenimentul MedicoMatch este organizat in Turcia, in perioada 15-19 octombrie 2012, la Institutul de Brevete din Ankara, ce implementeaza programul de sustinere a inovatiilor in randul producatorilor de instrumente medicale.

De asemenea, in intervalul 18-19 octombrie a.c., se va desfasura, in cadrul Institutului, conferinta internationala Tendinte viitoare si cooperare intre competitorii din sectorul Echipamentelor si Instrumentelor Medicale. Manifestarea va reuni reprezentanti binecunoscuti din randul producatorilor de tehnologie medicala, scopul organizatorilor fiind crearea unui cadru de intalnire pentru companii, cumparatori si alte parti interesate.

Cumparatori importanti din Turcia si din alte cateva tari din Orientul Mijlociu, majoritatea provenind din ramuri ale Ministerului Sanatatii sau Organizatii de Securitate Sociala, vor sustine alocutiuni si vor deschide puncte de informare in sprijinul companiilor, dar si al celor care tintesc spre pietele lor. Deopotriva, acest eveniment doreste sa aduca impreuna si furnizori alternativi.

Informatii suplimentare referitoare la manifestarile reiterate sunt disponibile pe site-ul Europe Enterprise Network: http://www.b2match.eu/medicomatch.

Persoana de contact din cadrul Camerei Nationale este  Daniela Paul, Consilier de Zona, Directia Reprezentare Camerala, Biroul de Relatii Externe, tel: 021.319.00.88, fax : 021.311.75.12, e-mail : drc@ccir.ro.