Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Ministerul Economiei a organizat în Danemarca o misiune de promovare a industriei românești de IT

A- A A+
Ministerul Economiei a organizat în Danemarca o misiune de promovare a industriei românești de IT

Ministerul Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri a organizat în Danemarca o misiune economică de promovare a industriei românești de IT, în colaborare cu Centrul Român pentru Promovarea Comerțului și Investițiilor Străine și Asociația pentru Tehnologia Informației și Comunicații din România.

Potrivit unui comunicat transmis vineri de reprezentanţii Ministerului Economiei, la misiune au participat reprezentanții a 12 companii producătoare de software din România, respectiv Arnia, Arobs, Codespring, Evoline, Fits, Fortech, InfomediaPro, Interglob, IT Six , Misoft, Prodinf și Ropardo.

„Misiunea economică a inclus organizarea a două seminarii de afaceri la Aarhus și Copenhaga în zilele de 31 octombrie, respectiv 1 noiembrie. Totodată, companiile românești au fost invitate la două prezentări ale industriei de IT din Danemarca, susținute de Michael Holm, președintele companiei Systematic a€“ cea mai mare companie privată de software cu capital danez și de Ole Madsen, director în cadrul Agenției Naționale pentru IT și Telecomunicații din Danemarca”, se spuen în comunicat.

Pe durata celor două seminarii de afaceri, companile românești participante au purtat discuții cu reprezentanții mediului de afaceri din domeniul IT din Danemarca, în vederea stabilirii unor modalități concrete de colaborare. De asemenea, în urmă contactului direct cu piață daneză de software, o parte dintre companiile românești prezente vor analiză oportunitatea înființării de birouri de reprezentare în Copenhaga.

Sursa: NewsIn

Related Posts with Thumbnails