Pack Expo se va desfășura în perioada 28 – 31 octombrie 2012


Targul International de echipamente de ambalare si procesare a produselor alimentare Pack Expo,va avea loc in cadrul Centrului Expozitional McCormick Place din Chicago, Statele Unite ale Americii, in perioada 28 – 31 octombrie 2012.

Targul Pack Expo vine in intampinarea agentilor economici ce doresc sa fie la curent cu cele mai recente realizari din domeniul echipamentelor de ambalare,  procesare a produselor alimentare, materialelor, ambalajelor, containerelor, componentelor si sa stabileasca noi contacte de afaceri in Statele Unite ale Americii.

Participarea la targul Pack Expo se va face in cadrul unei delegatii a oamenilor de afaceri, prin intermediul Serviciului Comercial al Ambasadei SUA la Bucuresti. Oamenii de afaceri prezenti la targul reiterat, interesati de cumpararea, reprezentarea sau distribuirea produselor si serviciilor americane, vor beneficia de intalniri cu companiile americane expozante.

Companiile interesate sa participe la aceasta manifestare expozitionala sunt rugate sa transmita un e-mail de intentie, care sa contina datele companiei si numele reprezentantului/reprezentantilor care doresc sa participe, la adresadrc@ccir.ro,

Pentru detalii legate de participare, persoana de contact din cadrul Camerei Nationale este Cristina Ionescu, Directia Reprezentare Camerala, Sef Birou Relatii Externe, telefon: 021 319.01.55, fax: 021.311.21.10, e-mail:cristina.ionescu@ccir.ro.