Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Premianții Clujeni în Topul Național al Firmelor

A- A A+

În data de 28 noiembrie 2013 va avea loc Gala Topul Național al Firmelor care se va desfășura la Palatul Camerei de Comerț și Industrie a României. În cadrul acestui eveniment sunt premiate firmele care au obținut cele mai bune rezultate în ultimul an, răsplătindu-se astfel eforturile depuse de acestea de a aduce un plus de valoare în economia țării, aceste firme fiind considerate motorul economiei.

Topul Firmelor este singurul clasament al companiilor care se supune unei metodologii complexe şi unitare, bazată pe criterii multiple care permit evaluarea corectă şi recunoaşterea adevăratelor performanţe şi a reuşitei în afaceri la nivel naţional realizat de Sistemul Camerelor de Comerţ şi Industrie din România. Este sărbătoarea elitelor din mediul de afaceri la nivel judeţean şi apoi, la nivel naţional.

Printre ocupantele locului 1 la nivel național se află și 39 de companii clujene care activează în domenii de activitate precum: fabricare de mașini-unelte, materiale de construcții, construcții drumuri și căi ferate, industria alimentară, telecomunicații, servicii de consultanță imobiliară, colectare, plasare de forță de muncă, restaurări, servicii medicale, farmaceutice, curățenie, agricultură, instalații, abrazive, articole și aparatură sportivă, transporturi și servicii de consultanță în management, finanțe, contabilitate.

O parte dintre aceste firme premiate au o tradiție de peste 15 ani în domeniul lor de activitate, având sediul principal în străinătate, însă majoritatea sunt companii cu capital românesc.

Deși domeniile în care activează sunt diferite, toate au un punct comun și anume construirea unei afaceri solide, bazată pe standarde înalte de calitate, performanță, fiabilitate, construirea unor relații de durată cu clienții.

Related Posts with Thumbnails