Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Reluarea lucrărilor Comisiei Mixte Româno-Ungare și organizarea Forumului Economic

A- A A+

În perioada 14-15 iulie vor fi reluate lucrările sesiunii a IV-a a Comisiei mixte interguvernamentale româno-ungare, cu includerea unui Forum Economic în formatul reuniunii respective.

Departamentul de Comerț Exterior și Relații Internaționale, din cadrul Ministerului Economiei , în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București, reiau organizarea misiunii economice din marja lucrarilor Comisiei mixte de cooperare economică româno-ungare, având co-președinte din partea română pe domnul Constantin Niță, ministrul economiei.

Oamenii de afaceri români care vor face parte din misiunea economică vor avea ocazia să participe la Forumul economic româno-ungar, organizat pe data de 14 iulie 2014. Evenimentul este destinat a facilita dialogul companiilor românești   cu potențiali parteneri ungari și va constitui un bun prilej pentru firmele românești participante de a-și promova și consolida activitatea de export pe piața ungară. Domeniile de interes vizate de partea română , cuprinse în Protocolul Comisiei mixte sunt: energie, agricultură, IT, protecția mediului, cooperare industrială,  infrastructură, transporturi, turism, cooperare tehnico-științifică, sănătate.

Firmele interesate sunt rugate să contacteze Departamentul de Comerț Exterior și Relații Internaționale – Ministerul Economiei, în atenția domnului Dumitru Anca, consilier superior, telefon: 021 401 0534, e-mail: dumitru.anca@dce.gov.ro, sau la Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București, doamna Roxana Gheorghe, consilier relații externe, telefon: 021 311 6256, mobil: 0728 135876, e-mail:  roxana. gheorghe@ccib.ro.

Sursa: Departamentul de Comerț Exterior și Relații Internaționale- Ministerul Economiei

Related Posts with Thumbnails